onsdag 15 oktober 2014

"Det är galet hur snabb han är "

(Bill Sweatt och hans Brynäs blåste Örebro av isen.)

Hockey kan vara märkligt ibland. Som onsdagens match mellan Brynäs och Örebro där Brynäs hade lekstuga under en halv period och där avgjorde matchen.

I övrigt så tja. ungefär lika många misstag åt båda håll under resten av tiden men Örebro kunde till skillnad från Brynäs inte drar nytta av de bjudningar de fick.

Att Brynäs har så sjukt lite folk på sina matcher är ju... alltså laget har vunnit fem av sex hemmamatcher och i den sjätte förlorade man på straffar efter att ha tappat en ledning med några sekunder kvar. Om inte vinna räcker, vad är det då som krävs - rent sportsligt. 

De har en del kul spelare också Brynäs, som Bill Sweatt. Jäklar vilken fart den killen har på rören och när han får fria ytor så bara vroooom vroom blåser han iväg. Bara så att Djurgården och alla andra som ska till Gavlerinken vet.

Jag frågade Bill hur han fått sin fina skridskoteknik och härliga acceleration. Svaret blev:
 
-Pappa fick mig att göra kvartsdjupa benböj_hur många som helst, varje dag.  Han tror snabbheten kommer därifrån. Men mamma säger att den beror på konståkningen som hon såg till att jag tränade som liten. Själv vet jag inte.Inga kommentarer: