söndag 26 oktober 2014

"Vi ska vända på det här och det är bara vi som kan göra det"

(Micke Lindqvist gjorde comeback efter skada. FOTO JESPER ZERMAN)

Vinst borta på övertid mot topplaget Almtuna senast och vinst nu hemma mot nästjumbon Oskarshamn. Fem viktiga poäng för AIK som därmed tajtar till tabellen ytterligare.

AIK är nu två poäng från SSK ovanför strecket, har bara tre poäng upp till nionde platsen och fyra till åttondeplatsen.


Michael Lindqvist, Albin Lorentzon och Christian Sandberg var tillbaka i spel på Hovet för AIK som för en gångs skull kunde summera en match utan skador... har varit mycket av den varan i höst men nu är man nästan skadefria. Kan man hålla det kommer det betyda mycket tror jag.

"Linkan" gjorde som sagt comeback efter skada på överkroppen och noterades för två assist även om han själv tycker att han inte bidrog så mycket till 3-2 segern.

AIK hade 3-1 länge men med knappt två minuter kvar kom 3-2-reduceringen... nervöst för AIK-fansen men det höll.

Jag var på resa idag, såg inte matchen men har pratat med Micke Lindqvist på telefon. I inslaget nedan hör ni det snacket. Om du använder mobil eller inte får upp klippet av annan anledning .- klicka då på den här youtubelänken i stället.

(COPYRIGHT : FOTON JESPER ZERMAN. LJUD MARIE HALLMAN)I intervjun pratar vi om ett målfirande - att hoppas upp mot plexit. Jag nämner en spelare - Henrik Andersén - som hoppade genom plexiglaset en gång. Det galna klippet kan ni se här.

FLER FINA BILDER AV JESPER ZERMAN FINNS HÄR

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jäklar vilken skön seger.

Marie Hallman sa...

Anonym: Förstår det! Synd bara att ny torsk kom i nästa match ... de måste få en större jämnhet! Högra lägstanivå...