fredag 31 oktober 2014

"En väldigt speciell situation så klart"

(Mattias Beck var en av tre målskyttar för SSK i 3-1 segern mot Asplöven. Jacob Dahlström och Pär Edblom nätade också på Sebastian Idoff som vaktade målet i sin nya klubb. FOTO WWW.HOCKEYMEDMARIEHALLMAN.SE/ARKIV)

SSK vände under torsdagen en fyra matcher lång förlustsvit till seger, 3-1 mot Asplöven. Jag ringde lagets interna skyttekung Mattias Beck och pratade om ...

... matchen och hur det defensiva jobbet blivit bättre, om desperation, känslor och Becks egna form som är riktigt bra för dagen.


Just Beck har ju mestadels gjort "viktiga" mål så här långt också med avgörande mål i sudden, två straffavgöranden, samt fem ppmål av de sex som kommit i spelet.

(Copyright ljud och bild: www.hockeymedmariehallman.se)


Blev lite snack om det, om att skjuta mål på sin förre lagkamrat Idoff som bara några timmar efter klubbytet stod i "fel mål", om hur det som har hänt runt Idoff och Nolander påverkat laget och hur man skiljer på jobb och vänskap.

Vi prata om nye målvakten Linus Söderström, inlånad 18-åring från DIF som har varit jättebra under sina två första matcher i SSK också.

Klicka på inslaget  här ovan så hör du intervjun, funkar inte det så kör på den här youtubelänken istället.

Inga kommentarer: