onsdag 1 oktober 2014

"Vi litar på varandra, då känns det lugnt"


Snacka om att Brynäs gör det svårt för sig hemma just nu... Tredje raka hemmamatchen där det är tappad ledning - och nu både tappad (2-0 blev 2-2) och återtagen (3-2) och tappad (3-3) och till sist återtagen ledning igen och seger (4-3).

Segerskytt - en gammal Djurgårdsbekanting, Daniel Brodin. Målet kom i pp och var frukten av hårt jobb, både när det gällde att åka så pass mycket skridskor att Modo drog på sig en utvisning genom Samuel Påhlsson och när det gällde att stå där det smäller. Det är Brodin bra på.


Brynäs hade även bra kombinationer i PP både vid 3-2 och 4-3.

Var nog en kul match för alla fansen, oavsett Modo eller Brynäströja då det svängde rejält in i slutsekunderna och det lika gärna kunde ha blivit förlängning och /eller straffar. Så tajt var det men nu vann Brynäs sin andra trepoängare för säsongen - trots en galen Modopress på slutet.

När man skriver för TT så ska man lämna  två texter, först en text på slutsignal, utan kommentarer. Lite lätt stressande när det ska hända saker in i sista sekund... men visst blev det en text någon minut efter matchen var över ändå. Vill ni läsa den så finns den bland annat här hos Sportbladet.

Efter matchen är det bara löpa som en gasell (nåja försöka springa det fortaste man kan) nerför alla trappor i Gavlerinken och hoppa jämfota av tidspress tills spelaren/spelarna man ska prata med kommer ut ur omklädningsrummet.

Förr om åren kunde man storma in i Brynäs omklädningsrum själv, det gick klart fortare och smidigare men nu ska en person från klubben hämta ut spelarna. Det går ju bra om man har tid men är lite tufft när man har kooort deadline som vi på TT har.

Nåja. Ut kom segerskytten Daniel Brodin och lagkaptenen Niclas Andersén. Det tackar jag för. Blev en text med kommentarer till slut också om än lite senare än jag hade velat.

Den texten och vad Brodin och Andersén har att säga finns att läsa bland annat på DNs sajt här  och på Svenska Dagbladets sajt här.

Noterbart i den här matchen var att Pathrik Westerholm gjorde sitt första SHL-mål i karriären när han gjorde 3-2 i mitten av tredje. Jag hann inte säga det här till honom men skulle du råka läsa här Pathrik, så grattis! Kul för både honom och brorsan Ponthus tror jag.
Inga kommentarer: