torsdag 16 oktober 2014

"Jag tycker att vi var dominanta"

(En besviken Eric Norin, som jag ändå lyckades finta att skoja lite på slutet av intervjun. FOTO WWW.HOCKEYMEDMARIEHALLMAN.SE)

Tränarduon Peter Gradin och Thomas Fröberg hade lovat köra med smokings på söndag mot Asplöven vid vinst mot SSK. Men en gammal AIK-bekanting, Mattias Beck, förstörde Gnagets segersvit som stannade vid tre matcher.

Jag letade upp backen Eric Norin efter matchen och hittade honom med besviken uppsyn utanför omklädningsrummet. 1-3 var så klart en tung förlust för AIK som före matchen var på uppgång och även kom in i den med en rejäl speed under fötterna.

(Om du använder mobil och inte kan se inslaget,klicka då här på youtubelänken. Ljud o bild: www.hockeymedmariehallman.se)

Det blev en jämn match och AIK hade bra chanser men fick bara in en puck. Jag och Eric är, som ni kan höra i inslaget här, inte helt ense om hur spelet såg ut men att det var högt tempo från båda lagen höll båda med om.

Jag kan väl tycka att en del tappade puckar beror på att det går lite för fort i bland, det höll inte Eric alls med om.

Bästa med årets AIK är dock förmågan att städa av matcherna och se framåt. En förlust är tung men det som är gjort går inte att ändra på, bättre att  vara arg och  besviken en stund för att sedan så snart som möjligt se framåt. Jag lyckades finta Eric att skratta lite åt det här med smokingen men ta det på rätt sätt. Han var verkligen ledsen för förlusten.

Inga kommentarer: