fredag 3 oktober 2014

"Jag hoppas det ger en extra kick"


(Alexander Larsson. FOTO SSK)

Vad är oddsen för att två arbetskamrater ska hamna på samma rum på bb, samma dag? Inte så vanligt men det hände när SSK:s Alexander Larsson och James Sixsmith fick barn nu i veckan.

Jag ringde Alexander Larsson och kollade läget lite med lilla dottern (hans första barn), SSK - spelet både hittills och resten av säsongen.Han har ju missat att spela de två senaste matcherna - just på grund av förlossningen - men hann i alla fall gå och se SSK-Timrå i går torsdag och fick så klart lite frågor av mig, hur Alexander upplevde den från sidan.

Det blev ju ett märkligt ras där SSK såg ut att leda komfortabelt men tappade spelet i tredje, Timrå gjorde fyra mål och vände matchen så att SSK förlorade med 3-5. En kalldusch minst sagt.

Blev lite snack om spelet så här långt också, både lagets och hans eget. Med mera, så in och lyssna på Alexander här:

(Copyright ljudet Marie Hallman, fotona i inslaget: SSK-porträttet och Richard Himberg - spelbilden som för övrigt är tagen vid ett annat tillfälle än den match som nämns i inslaget)

Om ni använder mobil så måste ni använda den här Youtube-länken för att lyssna på Alexander.

Och om någon undrar över den skada som förstörde större delen av förra säsongen som nämns lite kort så var det en knäskada.

Inga kommentarer: