lördag 9 mars 2013

Gameday! BIK Karlskoga-Djurgården

Returmöte efter den heta drabbningen på Hovet i går, nu i Nobelhallen i Karlskoga. Om det gynnar BIK vet jag inte, det sägs göra det men å andra sidan har ju DIF både vunnit och förlorat mot BIK såväl hemma som borta, en vinst och en förlust per ställe så att säga, i serien så jag vet inte.

Alexander Wennberg (sjuk) , Fredrik Bremberg (sjuk) och Mattias Guter (lower body injury) saknas för DIF. Tuffa avbräck framåt men även Karlskoga har en tung skada, Henrik Björklund som hade stor del i segern för Karlskogalaget i går.


Erik Gustafsson gjorde en olycklig bjudning vid ett av målen i går och får nu betala för det med att vara petad från sin plats som ordinarie i de tre backparen som nu i stället består av Timmy Pettersson - Alexander Falk, Philip Holm-David Lidström och Elias Granath-Linus Arnesson.

Samtidigt är backen Kim Lennhammer uppsatt som extraback, Gustafsson står som extra forward faktiskt. Det gör även Tim Eriksson och DIF kommer alltså köra på tre kedjor/femmor.

I mål hittar vi Chet Pickard (DIF) och Joel Gistedt (BIK), Inga konstigheter där.

Jag följer matchen via tv:n, ska iväg på en grej sedan så det är högst osäkert om det hinns med någon intervju, kanske blir lite reflektioner i stället.Vi får se.

Inga kommentarer: