fredag 29 mars 2013

SSK nollat av Västerås - också

Snacka om att det går trögt framåt för SSK i kvalserien. Ett mål i första omgånge, ett mål i andra omgången, ett i tredje och nollade i omgång sex och sju. Det var bara i omgång fyra - då SSK vann mot just VIK med 3-2 och i omgång fem då man förlorade med 2-3 som man förmått göra lite mål.

Och då är det ändå just lite mål även i de matcherna. Det är snudd på fascinerande att det går så trögt. Att det blev spänt och kramp efter premiären okej.


Att det blev lite märkligt mot Rögle där SSK hade 58 minuter av matchen men Rögle tog vara på de få chanser som gavs, det är ju sånt som händer i hockey.

Men nu då? Släpp sargen och ös.

Jag vet inte riktigt hur tränare Johan Strömwall resonerar men de här tre sista omgångarna - som kan bli helt betydelselösa bara Leksand får in en poäng till hemma mot Rögle i morgon lördag - måste ju spelas även om det känns öken just nu.

Klart alla vill lägga det här bakom sig och ladda om men tänk kul sista träningsmatcher då. Visa upp sig för tränaren och bidra med lite positivavibbar inför nästa säsong kanske?

Jo ja jag vet man är trött, less och besviken. Men har man den där extra vässade vinnarskallen så vill  man ju till och med vara först ur startblocken vid rödljuset ett antal gånger om dagen och så många och så mycket vinnarskalle borde det finnas att man vill vinna och visa upp sig även i de här matcherna.

Att det blev som det blev kräver en mer djupgående analys än så här, jag tänkte lyssna lite med Strömwall senare, tror inte han hunnit ta den tid det krävs ännu. Men intressant blir det. SSK hade ju allt, med betoning på hade tyvärr.

Två hemmamatcher har man kvar också, lite otur med spelschemat även i slutet av kvalserien med andra ord men det borde peppa lite extra att få bjuda publiken som stöttat bra i år på lite hockeygodis. Vi säger så.

1 kommentar:

Anonym sa...

Wonderful post however , I was wondering if you could write a litte more on this topic?
I'd be very thankful if you could elaborate a little bit further. Kudos!

my web-site ... スー