tisdag 19 mars 2013

Gameday! Timrå-SSK

Noll poäng på de två inledande matcherna och nu väntar elitserielag nummer två, när SSK åker upp till EON arena i Timrå.

Det är tufft läge men kanske kan SSK ha lite förtröstan i att man hade det kanske tuffaste schemat i inledningen av kvalserien med första vinnaren av HA borta, sedan två elitserielag på rad.


Å andra sidan måste det in poäng nu. Helst tre men om det inte går så åtminstone ett eller två så att SSK inte känner sig mentalt avsågade också.

Den svåraste utmaningen nu är ju att man sliter, kämpar men får man inte utdelning i poäng och mål så blir det lite extra syra i benen, lite extra tyngd i huvudet att hantera till skillnad från till exempel Örebro som gick den långa vägen och borde vara trötta men som är inne i en vinnande trend och inte känner någon trötthet utan bara lätta fötter och hur mycket energi som helst.

Robban Carlsson fick en rejäl smäll senast och är inte ens med i truppen utan ersätts i sin kedja av Jesper Thörnberg, vilket i sin tur gör att Gustav Björklun som var extra forward senast nu går in på Frödéns plats. I övrigt ser det bra ut på skadesidan (i alla fall när jag skrev det här)

Jag är för övrigt i väg på ett Viasatjobb på annan ort så jag vet inte som hinns med efter matchen. Vi får se!

1 kommentar:

Hockeyexperten sa...

Som jag skrev lite längre ner, SSK ska inte vara i KS, de håller inte där.
Men respekt för bra säsong SSK.