tisdag 26 mars 2013

Gameday! Örebro-SSK

Bara fem matcher kvar av Kvalserien nu och en lite skum sits för SSK som inte var med riktigt när det började och nu har en förvisso matematiskt men kanske inte så realistisk sista chans att hänga på när man möter Örebro borta idag.

SSK är jumbo i tabellen med tre poäng så frågan är hur man hanterar de fem matcher som är kvar. 

Johan Andersson slog ju fast senast att det är viktigt att vara fair mot alla lag och gå för vinst i varje match oavsett om man är med i racet eller inte och jag tycker han har rätt där. 

Sedan ska ju SSK möta samtliga lag i serien under de matcher som är kvar så det är bara att bita ihop och spela för sin egen heder oavsett om det blir en förlust i kväll eller inte och i så fall så kört som det kan bli.

SSK har för övrigt kastat om lite i laget och låter till exempel far och son Nylander spela tillsammans igen och sätter istället Robban Carlsson i kejdan med Damien Fleury och Ziga Jeglic.

Noterbart är att bland andra backen Mike Bergin och forwarden Jesper Thörnberg är skadade och inte kan spela, backen Andreas Hjelm och forwarden Gustav Björklund har förmodligen spelat klart för säsongen även de på grund av skador. Lagkaptenen Tony Lagerström är inte heller med, jag vet inte om han är bänkad fortfarande men han är inte med i alla fall. Målvakten Anton Forsberg som stått de fem första kvalseriematcherna vaktar båsdörren i kväll, Sebastian Idoff är uppsatt som startkeeper.

Inga kommentarer: