torsdag 13 september 2012

Elitseriepremiär!

AIK börjar och slutar den här säsongen på bortaplan, mot Timrå i Eon Arena. En snabb titt på laguppställningen visar att AIK kommer med flertalet ordinarie spelare.

Backen Stefan Johansson har visserligen opererat sin hand i dag och Josh MacNevin är ju i Finland fortfarande men backkollegan Jonas Liwing är tillbaka efter sin knäskada.



 Björn Melin saknas men Esa Pirnes går in mellan twinsen varpå AIK får tillbaka den kedja som varit farligast framåt i AIK på försäsongen.

David Lilleström som rehabat en hjärnskakning är också tillbaka, spelar med Oscar Steen och Fredrik Hynning.  Broc Little kommer spela med Christian Sandberg och Nicklas Jensen, låter som en speedig kedja.

Juniorbacken (omskolade forwarden) Jonathan Andersson som varit bra under försäsongen får göra debut, ska enligt laguppställningen spela i backpar med Daniel Josefsson. Forwardsjunioren Daniel Öhrn finns med som extraforward.

Daniel Larsson står i AIKs mål, Timrås kasse vaktas av Joakim Lundström.

Jag är på Hovet, försöker följa två matcher samtidigt och så kommer det bli i vinter, det är lite råddigt men det får bli så. Hinner jag få på någon efter matchen lägger jag upp snackk annars blir det bara en sammanfattning. Vi får se.

Inga kommentarer: