tisdag 25 september 2012

Gameday! DIF Oskarshamn


Tredje hemmamatchen för Djurgården som med två hemmavinster och två bortaförluster givetvis vill förlänga hemmasviten nu när man verkar ha svårt att ta poäng på bortaplan.

Douglas Murray finns ju som ni kan se inlägget nedanför inte med på isen utan det är i princip samma uppställning som man har kört med hittills. Den största skillnaden mot matchen senast är att backen Timmy Pettersson finns med i laguppställningen.


Att just han är med är viktigt då laget – enligt Challes kommentarer i media efteråt – började köra solo istället för att spela samlat som laget hade kommit överens om och då brukar det kunna hjälpa lite om man får in en rutinerad pjäs som kan ta tag i och styra upp spelet om såna tendenser visar sig igen.

Kedjorna är identiska med Mora matchen,  DIF kör med tre backpar och har Kim Lennhammer som extraback i kväll. Chet Pickard får nytt förtroende i målet. Ludwig Blomstrand som var extraforward senast är utanför truppen igen, istället går Fredric Weigel in som extraforward.

Douglas Murray är på plats i Hovet och kollar, det är jag med. Så jag lägger ut matchsammanfattning och snack senare i kväll.


Inga kommentarer: