lördag 5 november 2011

DIF vs TImrå och Luleå vs AIK

Sista matchen före uppehållet för Djurgården som tar emot Timrå hemma på Hovet och det har skett lite ommöbleringar i truppen.

Bland annat har Hardy Nilsson särat på kompisarna Mika Zibanejad och Pontus Åberg och har nu satt i hop en kedja med
Mathias Tjärnqvist, Mika Zibanejad och Mattias Carlsson och en kedja med Patrick Cehlin, John Norman och Pontus Åberg samt en fjärdekedja i Mario Kempe, Christian Eklund och Jonas Almtorp.

DIF körde ju med sex backar och 14 forwards senast där  man hade fyra centrar och fem ytterforwardspar, det har man inte idag. Man har istället fyra kedjor som "vanligt" och har satt upp Daniel Brodin på extraforwardsplatsen samt kör med sju backar, alltså tre backpar coh en extraback. Där står det Andreas Holmqvist men tanken var väl att han skulle gå för fullt idag... vi får se vad det blir för istider.

Tim Eriksson saknas, jag vet inte varför , om han är sjuk/skadad/ eller petad men han är ju en av dem som gör skillnad under de få minuter han brukar få så det känns lite sådär tycker jag. Men så är jag ju inte tränare heller.

DIF börjar med Wesslau i mål, Timrå med Stefan Ridderwall.

AIK möter Luleå borta i en sen match. Gnaget har ju två matcher kvar, spelar förutom dagens match även match på måndag hemma på Hovet. Jag har inte hunnit kolla läget där men jag tänkte försöka hinna hem och ringa någon där senare i kväll.

Jag är ju på Hovet, på Djurgårdsmatchen så jag lägger ut ett par grejer därifrån i kväll.

Inga kommentarer: