måndag 14 november 2011

Tingsryd vs SSK

Dags att dra igång buggarna för SSK som fått vila hela landslagsuppehållet. Och startar om, det gör man i småländska Tingsryd. 

Julius Hudacek och Julian Jakobsen har varit på landslagsuppdrag, men ska väl egentligen kunna spela i dag båda två. Dansken gör det men Hudacek är uppsatt som backup bakom Idoff ser jag och laguppställningen ser lite annorlunda ut än vanligt även i övrigt.



Bland annat saknas Ziga Jeglic, kan inte hitta hans namn någonstans trots att coach Strömwall har sagt att "alla är tillgängliga" i de uttalanden han har gjort innan matchen. Så antingen är Ziga petad eller så har han blivit sjuk nu nära inpå matchen vilket i och för sig inte är ovanligt i förkylningstider. Får försöka reda ut det där senare.

Mathias Månsson ska centra, det har han berättat själv på twitter i två dagar nu. Han är ju van att spela på ytterkanten så det blir kanske lite ovant men som forward ska man ju kunna ta båda platserna så det är bara att köra. Vet inte varför de gör så här och om det har något samband med Zigas frånvaro heller.

Jag sitter tyvärr väldigt dumt till, är på derby så jag hinner inte kolla nu, får reda ut det senare. Det brukar vara kaos här efter derbyna så det kommer ingen intervju från den här Tingsrydsmatchen. Sorry för det men så blir det.


2 kommentarer:

Anonym sa...

Ursäkta men var det den UNDRE kvalserien Södertälje siktade på när de pratade om att ha kvalserien som målsättning inför säsongen?

Marie Hallman sa...

anonym: Ha förtröstan, halva serien kvar.