lördag 26 november 2011

Ineffektiv förlust för SSK

SSK vann skotten i matchen med 42-33 men förlorade matchen i förlängning med 1-2. Och att det bara blir ett ynka mål när man vinner skotten i mellanperioden med 20-7 (!!) Det duger ju inte. Då blir det inga segrar.

Nu såg jag inte matchen så jag kan inte säga varför men jag följde uppdateringar på LT och på UNT.se och SSK hade verkligen chansen att ta en trea. Men tog den inte.



Å andra sidan ska ju Almtuna ha cred för att de enligt rapporterna slet och rev och för att inlånade Djurgårdskeepern Tim Sandberg sånär höll nollan. Han har ju bara spelat en match i höst med Djurgården men var uppenbarligen allt annat än ringrostig.

Enda SSK målet som han släppte in var ett skott från Jason Strudwick i andra, mellan huvudet och vänsteraxeln. Klass får man väl säga över det målet. Och bra att få in ett redan i match två, så han kommer igång. Känns som han kan bli en viktig värvning för unga SSK.

Jag har försökt ringa lite folk men de har inte på telefonerna än och jag måste iväg på lite annat nu så det blir ingen intervju i dag. Sorry för det men vi får ta nya tag framöver.

Och när det gäller Nygårdsintervjun så har jag inte lovat att göra någon jag har lovat att försöka och försökt, det har jag. Men vi lyckas ringa om varandra hela tiden. Kanske för att jag jobbar när han kan = dagtid och att han inte kan när jag kan = kvällar, nätter och helger. (Vilket jag har full förståelse för, han vill väl ha ett liv han som alla andra).

Så vi har ringt om varandra tyvärr. Jag har svårt att hinna med allt nu. Ledsen för det men så är det.

Inga kommentarer: