söndag 13 november 2011

Sverige-Finland 4-3

Vinst för Tre Kronor mot Finland. Så. Jävla. Skönt. Men framför allt gött att se hettan, passionen, modet att stå upp och stå på kring båda målen. Men varför spelade inte Tre Kronor så här hela turneringen? 
Det hade man velat vetaMen skitsamma. Kul att se lite jävlar anamma från alla händer och fötter, kul att äntligen får se Mårtshockeyn som den var tänkt (han medgav själv att det här var första gången i turneringen som vi fick se den). Kul att få sätta Finland på plats trots att Lejonen slet heroiskt på slutet och verkligen gjorde allt för att kvittera.


Och ska jag vara ärligt så var det kanske mer resultatmässigt än spelmässigt som de sattes på plats...

Viktigt inför kommande turneringar att visa att Mårts hockeyfilosofi funkar, att få med sig en skön känsla till nästa landslagssamling och bra att bygga självförtroendet.

Kul för Andreas Jämtin att vara en av de allra bästa i laget i samtliga tre matcher också. Han får oförtjänt mycket skit ibland men en sak kan då definitivt ingen klaga på och det är viljan och glöden. Den är värdefull.

2 kommentarer:

Therese sa...

Hej Marie, vet du hur laguppställningen ser ut i tre kronor ?

Marie Hallman sa...

Therese: Menar du hur den var i dagens match? I såfall hittar du den här: http://stats.swehockey.se/gameonline/101167/LineUp