fredag 30 april 2010

Falk!

Det har ju ramlat in en del kontrakt är i dagarna i DIF, SSK och AIK.

Jag har inte hunnit snacka med och eller skriva om alla tyvärr (ska försöka hinna knyta upp lösa trådare senare) men jag noterar att Nichlas Falknu är klar för DIF.
Känns stabilt.

Han är verkligen någon man kan kalla stomme, stöttepelare, fundament, ja you name it med betydelsen viktig för ett lagbygge. En sån som alla lag som vill lyckas behöver.

Nu blir han tydligen äldst i elitserien (ett år äldre än lagkamraten Ragnarsson) med sina 39 år men när det kommer till frågor som attityd, vilja, drivkraft, ledarskap, kraft, ork och förmågan att lyfta alla runtomkring sig, lojalitet och viljan att ge allt så är han oöverträffad oavsett vilken spelare ur vilken åldersklass som helst som han ställs emot.

Det var rätt häftigt att se hur han tände till den här säsongen och det extra mycket under slutspelet. Var som att se en volvo skaka av sig kamoflauget och visa sig vara en racerbil istället. Imponerand

2 kommentarer:

Anonym sa...

Snacka om att skriva bara för att skriva.. ryck upp dig, dina läsaren börjar mildt sagt ledsna.. trist!

Marie Hallman sa...

Anonym: eh, ja jag vet ju varför jag skriver. Och det är inte för att "bara skriva". Men tack för din åsikt, ha en bra dag.