torsdag 8 april 2010

Splittrat värre

... för mig i kväll då Djurgården spelar semifinal fem i Globen och det spelas kvalserieomgång nio av tio i Södertälje mellan SSK och AIK.

Inte lätt att vara på två ställen och det är jag ju inte heller, är i Södertälje och skriver om kvalserien för TT- Tidningarnas telegrambyrå.

Det innebär att jag måste sätta dem först. Ska försöka fixa en matchrapport härifrån när jag är klar med TTs grejer. Jag kommer ju att prata med någon från båda lagen för TTs räkning och lägger ut den texten och lite snack som blir över när TTs text ligger ute och allt är klart där, dvs någon gång i natt.

Vet inte om jag dessutom hinner ringa på DIF, ska försöka men om det blir för sent så gör jag något i morgon istället, vi får se.

När det gäller SSK - AIK så startar SSK med Riku Helenius i mål som vanligt. AIK kommer att starta med Fredrik Holmgren. Det är en uppgift jag har fått här nu i arenan. Detta då Heino Lindberg bara har hunnit träna 25 minuter ordentligt efter sin frånvaro pga halsfluss och ljumskproblem. Heino ska dock kunna hoppa in om det behövs senare i matchen och står då i båset så klart.

SSK saknar Linus Videll och Petri Pakaslahti fortfarande.
AIK är ordinarie vad jag kan se.

Det blir som sagt lite råddigt idag, ni får ha överseende med det, jag har inte råd att tacka nej till jobb men gör mitt bästa så ska det väl förhoppningsvis bli så bra som det bara går. Häng med!
copyright: www.hockeymedmariehallman.se

2 kommentarer:

Benny sa...

Jag visste väl att du skulle vara en förnuftig flicka och välja AIK-matchen. :-) Skylla på TT sådär...tsss...

Svårt att inte ta ut något i förskott men vi har ju allt i egna händer. Jag vill dock inte ens tänka på att vi alltid haft mäkta svårt för Växjö. Men fy fan vad stort det vore om vi klarade av det. Jag har räknat fram och tillbaka och har räknat på att vi har råd med torsk mot Växjö med ett mål om Almtuna och Leksand spelar oavgjort och något av de lagen vinner i sudden och om Rögle förlorar. Dock får inte Rögle spela oavgjort mot SSK om vi förlorar, för då tar de oss på målskillnad även om de skulle torska i sudden eller på straffar.

Marie Hallman sa...

Benny: Jomen det har inte varit svårt i alla matcher mot Växjö, man har ju vunnit tre av äsongens fem möten, ett par på öt/straffar menändå