torsdag 29 april 2010

LG Games + wesslau

Jag är på LG Games och tanken var köra en matchrapport live men det blir inte så av lite olika anledningar.

Jag är på plats dock så jag kommer lämna lite snack efteråt med någon från Tre Kronor.

******

När det gäller Wesslau så gör uppgifter i Nordamerikansk media gällande att han är klar för Columbus. Jag har lyssnat runt lite och det stämmer att Columbus har inlett snack med honom. Hur långt det har gått, om allt är klart har jag dock inte fått bekräftat - än. Ska försöka kolla läget där samtidigt som matchen.

5 kommentarer:

Johannes sa...

Vore tråkigt om Wesslau stack efter denna fantastiska säsong. Låt oss anta att han faktiskt sticker, hur tror du att målvaktssituationen ser ut för DIF? Ringer man upp Tellqvist eller satsas det på helt på Riddarn?

Marie Hallman sa...

Johannes: Vet inte hur DIF gör, först måste ju Wesslan bestämma sig sedan kan DIF agera men man får anta att de har någon plan B. Eller hoppas de har det. De har ju lagt ut krokar för Riddarn, däremot har de ju - enligt DIF- inte snackat med Tellan tidigare utan har valt att satsa på Wesslau och Ridderwall. Låter inte helt bra detta. Jag sitter lite risigt till också. Ska göra vad jag kan men ni får inte bli arga om jag inte hinner.

Stefan sa...

DIF kan ju ha snackat med Tellan. Är mycket som hålls hemligt för allmänheten.

Johannes sa...

Det är svårt att bli arg på din bevakning, framförallt som den är ljusår bättre än andra journalister. Jag menar, hur många journalister granskar exakt det som läsarna vill?

Marie Hallman sa...

Stefan: Det kan ju absolut vara så. Kan även vara så att man tagit kontakt först nu när det börjar bli osäkert med Wesslan.

Johannes: Tack du! Det är väl mer det att jag känner att jag inte hinner med allt jag vill. Eftersom jag är ensam så har jag ingen chans att matcha redaktioner som hockeybladet som tillsammans med deras papperstidning har närmare 100 anställda och i bland blir man frustrerad när man vll göra mer men inte hinner med. Jag måste ju försöka hinna med jobb som ger mig lön också,vilket bloggen inte gör och då krockar ibland ambitionen med allt jag vill göra med bristen på tid. Men det är bara gilla läget och försöka priotera det som känns allra, allra viktigast och roligast. Det är ändå glädjen och kärleken till hockeyn, samt mina sköna läsare som är min drivkraft bakom bloggen