tisdag 13 april 2010

Koll på andra sidan pölen... Danne avslutade snyggt

Jag skrev ju för en vecka sedan att Danne Larsson var uppkallad till Detroit tillsammans med fem lagkamrater till och dit har de nu åkt i, i går måndag. Och det är han.

Men innnan de åkte dit var forwards Justin Abdelkader, Brad May, Jan Mursak och Mattias Ritola samt backar Doug Janik och Jakub Kindl och så Danne då kvar i Grand Rapids för att stänga säsongen.

Danne var backup onsdag, fredag och lördag. I den sistnämnda matchen blev det spel i elva sekunder mot Chicago borta. Mc Collum började så det blev väl ett sånt där "lura till sig en extra timeout" byte under de där elva sekunderna.

Svensken avslutade dock med en bra match och släppte bara in ett skott då Griffins vann sista matchen för säsongen med 2-1 borta Milwaukee. Danne tog 27 av 28 skott och blev third star i matchen.


Jhonas Enroths Portland är ju som ni har kunnat läsa här klara för slutspelet som för Portlands del börjar med matcher mot Manchester från och med fredag.

Jhonas skadade ju foten för några veckor sedan och det är väl oklart om han kan spela på fredag. När jag kollade läget häromdagen sa Jhonas att foten börjar bli bättre och att han kan gå som vanligt nu men att det är lite osäkert om det går att vrida foten i olika vinklar när han går ner på isen. Han skulle testa nu mitt i veckan, bara hålla tummarna där.

Inga kommentarer: