fredag 23 april 2010

Silly season AIK... och SSK...

... jag vet, händer en massa vid sidan av SM-finalen också.
Jag har inte glömt, bara inte hunnit ta tag i alla spelare in/ut och förlängningar av kontrakt.

Kommer mer om det framöver, hinner bara inte allt nu, och har dessutom en pollenallergi från helvetet som tar lite kraft. Men det kommer mer sånt, ville bara säga att jag inte har glömt. Så att ni vet.

5 kommentarer:

Jonny sa...

AIK kickar fem lirare i alla fall.
Inget nytt för Jungbeck, Savilahti-Nagander, Westerling, Bergström och Henrik Eriksson. Det är åtminstone vad UNT hävdar. Samtal pågår visst med Erikssons agent från Almtunas sida.
Finns en hel del rykten att kolla upp där annars - Hur blir det med Laraque. Pelle Prestberg har det snackats om... varför har inte Tärnström och Heino-Lindberg förlängt. Det sägs att Beck har förlängt också men inget officiellt. Många frågetecken där.

SSK har ju en del nya backar men har tappat Josefsson till MODO.

DIF verkar tappa Niklas Danielsson och Timmy Pettersson och Lill-Riddarn.

Anonym sa...

aik måste ha in ett stort antal klasspelare för att ha ens en chans.

Danielsson verkar gå till ssk. Kul för dig Marie!

ssk blir starkare nästa år. Men den viktigaste posten, målvaktssidan är fortfarande allsvenska klass. Sen är det alltid en risk med finnar. Funkar inte specieltl ofta.

Sven D. sa...

Hej Marie!
Har varit borta ett tag p.g.a. dataproblem, har dock läst alla dina artiklar.

Skönt att vi klarade oss kvar. Följer med intresse vilka som stannar och vilka nya som kommer in, än så länge tycker jag det ser bra ut. Synd att Tranåsgrabben Josefsson gick till MODO. Nu känns det viktigaste att få en bra målis.

Håller med dig om "kriget" mellan HV och DIF. Det går alldeles säkert att ta reda på vilka rötäggen är och se till att hålla dom borta från all form av sport. De är inte intresserade av annat än att bråka och slåss. Tyvärr verkar de flesta svenska rötäggen komma från 08-området. Ja, jag vet att det bor mycket folk i 08-området men det verkar vara överrepresenterat med rötägg.

Anonym sa...

Lugnt Hallman! Medans din blogg varit i div.3 en rätt lång period har dina konkurrenter spelat Stanley Cup..
Länge sedan du hade något scoop att komma med... Skriv om aporna du..

Marie Hallman sa...

Jonny: Tack för info, jag har koll på det mesta av det där jag har bara inte hunnit skriva om allt. ;) Önskar att jag hade de resurser som mina konkurrenter har men det har jag inte så jag jobbar på så gott jag hinner. Och är tacksam för alla tips ni kommer med, mejla gärna också till mejl@hockeymedmariehallman.se

Anonym 1:
Får se hur det blir med Danielsson, i går lät det väldigt långt bort med SSK. Det ryktet verkar leva sitt eget liv lite men vi får se, han är ju bra så det finns nog många intressenter där.
SSK har värvat bra i Seikola och Jocke E, väntar dock med att gissa hur det går tills jag vet vilka som tar de andra platserna. Synd att man tappade Josefsson förresten.

Hej Sven!
Riku var ju intresserad, ska bli spännade att se om han får stanna för Tampa eller inte.

Anonym 2: Tack för din åsikt. Mitt förslag är att du satsar på Stanley Cup gänget då och inte ödslar din tid här.