fredag 17 januari 2014

Poden del nio - Nichlas Falk och David Lillieström Karlsson "Man behöver offra sig för varandra"

(Nichlas Falk och David Lillieström Karlsson. FOTO WWW.HOCKEYMEDMARIEHALLMAN.SE)

Nu är nytt podavsnitt ute! Och ett av de jag gillar bäst så här långt. Det blev ett skönt surr i Björkängshallen i Huddinge med Nichlas Falk (tränare) och David Lillieström Karlsson (spelare) som ju har ett förflutet i DIF respektive AIK.

Vi pratade karaktär och inställning, vilka vibbar som sprids i ett omklädningsrum, hur och vad är acceptabelt och vad tycker de om Teemu Ramstedts klagan över att förlora?


Och hur är det att gå från spelare till att bli tränare - direkt som Moras Jeremy Colliton och med lite tid däremellan som Nichlas Falk? Hur stor skillnad är det egentligen på att ha åsikter som spelare i båset till att vara headcoach?

Vi snackar Kvalserie, hur var det för DIF, hur kan det komma att bli för AIK. Varför går det så tungt för Gnaget. Finns några likheter mellan när DIF åkte ur och nu? Bra eller dåligt med Stockholmsderby i Kvalserien?

Hur kunde alla missa Owuya? Är klubbarna inskränkta när de letar spelare? Hur är det att ha en tung skada och komma igen? Vad krävs för att ta sig ur media och sportchefsskuggan?

Vi funderar lite på det här att spela med kräksjuka och dropp... och hur går det i OS?

Skönt surr, in och lyssna!

Ni hittar den här  och på Itunes.

Den som vill följa poden via RSS kan göra det här

Inga kommentarer: