fredag 26 mars 2010

David Engblom om matchen: " Bara fortsätta visa hjärta och jobba vidare"


(David Engblom vägrar ge upp. Foto:www.hockeymedmariehallman.se/arkivbild)

En seger hade tagit AIK upp på andra platsen.

Nu har Gnaget och Rögle fyra poäng vardera och två poäng upp till den andra elitserieplatsen.

– Det är inget att fundera på huruvida vi åker upp eller ner i tabellen, vi har bara spelat tre av tio matcher så vi är absolut med fortfarande, säger AIK-forwarden.


Som var besviken men inte stukad efter 2-3 förlusten i förlängningen.


– Det är otroligt små marginaler som avgör tycker jag. Vi tappar poängen mot Rögle och SSK, men vi får med oss en här och får med oss tre i Växjö i stället så det är verkligen små marginaler som avgör.


Något ni borde göra annorlunda till nästa fajt (Leksand borta)?

– Det är svårt att säga nu så här precis efter matchen. Tittar man på videon efteråt så finns det alltid beslut som kunde ha tagits annorlunda eller saker som borde ha gjorts bättre men man får ju inga mål i efterhand så det är bara att fortsätta agera under matcherna, säger Engblom och fortsätter.


– Det är bara att kriga på och jobba. Vi vet att vi kan vinna men sedan när det blir sudden så blir det ju alltid en slump som avgöra. Det hade varit värre om vi hade förlorat vid ordinarie tid och inte varit nära varken mål eller poäng, då hade jag varit orolig men så är det ju inte så det är bara att fortsätta visa hjärta och jobba vidare.

Inga kommentarer: