torsdag 25 mars 2010

Räcker Rögles nya kläder för att fälla AIK? Blir det en tuff eller trevlig hemkomst för Nyman och Strömberg?

Det är frågan på Hovet idag.

Rögle, som sparkat Gunnar Persson och Tommy Sjödin och ersatt duon med - för de flesta utanför Ängelholm i alla fall - okända duon Pelle Svensson och Björn Hellquist, kommer hit för att möta ett AIK som bara var 55 sekunder från att sno poäng av SSK och som med lite medstudsar faktiskt hade kunnat vinna.

Men SSK var starkare och nu står AIK på tre och Rögle på två poäng inför kvällens drabbning.

Det är lite matchkrock för mig idag,
SSK tar ju emot Leksand med Leffe Strömberg i spetsen och jätteSSK:aren Stefan Nyman i kulisserna och Tomas Kollar på isen.

Men jag jobbar för Expressen i dag och de ville skicka mig till Hovet så nu är jag här. Är ju två högintressanta matcher.

Jag kommer lägga ut en matchrapport i natt från Hovet när jag är klar med Expressens grejer. Vi får se hur det blir med intervjuer till bloggen, om jag hinner göra något när jag är klar med deras artiklar, men annars försöker jag få till snack i morgon från AIK och SSK. Vi får se vilket det blir.
copyright:www.hockeymedmariehallman.se

8 kommentarer:

Jimmie sa...

Jag är nog en av de få (SOm jag pratat med) som vill ha gnaget i Elitserien, jag hade tyckt det var galet nice med DIF - AIK derbyn efteroms jag aldrig sett några! + att det kan ge massa till hockeyn i Stockholm!!

Jag hoppas AIK och Leksand går upp!

K sa...

Har haft samma inställning som dig Jimmie, men då jag var på AIK-SSK i tisdags och såg hur AIK:s fans beter sig för en så banal sak som att SSK-spelaren håller fingret för munnen efter ett mål. Ja de försökte ta sig ner till SSK:s bås och efteråt blev väl också ett par SSK-supportrar påpucklade. Vill vi verkligen ha sådant i Elitserien? Nej tack! Så för min del så får gärna AIK stanna kvar i Allsvenskan. Supporterbråk är inget jag vill ha till hockeyn! Tror att det blir SSK och Leksand som tar platserna i år!

/Djurgårdare

Jimmie sa...

Klart man inte vill ha sådant i Elitserien men det ska ju inte finnas i Allsvenskan häller. Mina värderingar ligger enbart sportsligt.

Folk som beter sig som idioter ska inte vara välkommna in på sådana här evenemang och jag hoppas att AIK tar ställning och visar att man inte vill ha sådana här supportrar.

Jerka sa...

Pinsamma väktare och polis i Hovet, som inte lät några Grabbar ta hand om superfjanten Rahimi efter matchen. BÖNDER som kommer till Hovet och storstan ska veta sin plats som underlägsen och inte kaxa sig!

K sa...

..och ikväll var det dags igen på Hovet! Marie, ta gärna upp det här med AIK:s ledning och hör vad de tänker göra åt sina supportrar, dvs de som beter sig så här. Att en motståndarsupporter håller fingret för munnen, ikväll Rahimi, ska ju inte behöva utlösa sådant beteende!

Och vad gör Svenska Hockeyförbundet/Hockeyligan för att stävja det hela?

DIF sa...

Jerka...
Inte många hästar i hagen hos dig va? :)

Jäkla råtta. Ta en förlust & hån. Titta på Bojan i götet...

Jimmie sa...

http://www.dn.se/sport/ishockey/rogle-vann-skandalmatch-1.1067908

Marie Hallman sa...

Jimmie och K: Jag håller med Jimmie. AIK behövs, sportsligt i es. Att en liten klick idioter drar skit över alla bra supportrar är för jävligt.
Och jo, AIKs tränare, spelare och ordförande tog direkt avstånd och fördömde det som hände. Bra.

Jerka: Det där är ju bara skitsnack. Att Rahimi gör en idiotgest är ingen som helst anledning till att storma båset eller ta till våld på annat sätt. Häckla coh håna tillbaka verbalt då men fysiskt våld, aldrig!

K: Jag vet inte vad de gör, det finns säkert en del att skriva om där.