söndag 28 mars 2010

Första VM-lägret...

Jodå, det kommer ett VM om sex veckor, i Mannheim och Köln i Tyskland.

Och Tre Kronor drar mitt i slutspel och kvalserie igång ett litet VM-läger i Segeltorp mellan 29-31 mars med spelare som antingen missat eller är utslagna ur slutspel i Sverige eller andra ligor och som inte heller spelar kvalseriespel såklart.

Svårt att säga hur många av dem som är med nu som har en bra chans att få åka med till VM men några är det säkert och de måste ju hållas igång, det är därför man börjar med VM-läger redan nu.
Kommer vara ett gäng läger hela vägen fram till LG Games och VM nu och här har ni dem som är med på det första:

Målvakter: Anders Lindbäck, Timrå, Mattias Modig, Luleå.

Backar: Johan Fransson, Luleå, Mattias Karlsson, Timrå

Forwards: Jonas Andersson, Dynamo Minsk, Jonathan Granström, Brynäs, Johan Harju, Dynamo Moskva, Fredrik Hynning, Timrå, Anton Lander, Timrå, Joakim Lindström, Nizhny Novgorod, Linus Omark, Dynano Moskva, Magnus Pääjärvi-Svensson, Timrå, Daniel Widing, Davos.

Mest spännande här är Jonas Andersson tycker jag. Har gjort det bra de senaste säsongerna, först i Finland sedan i Ryssland. Ska bli spännande att se om han får hänga med hela vägen.

Det är som ni ser en väldigt liten trupp med folk och därför fyller man under det här lägret på med lite folk från Team 19 och Team 18 också.

2 kommentarer:

Tigers-fan sa...

Modig??? Varför får aldrig Markström chansen? Det känns ju som om Bengt-Åke har något sorts hat gentemot Markström eftersom han ju ratade honom till OS också. Markström är ju bättre än Modig samtliga dagar i veckan.

Marie Hallman sa...

Tigers-fan:
Jag kan tänka mig att Markström avstår just det här lägret eftersom han Brynäs juniorlag fortfarande inte spelat färdigt. Verkar som om han förstärker där. Plus att det bara är ett par dagar sedan de åkte ur kvartsfinalen. De här trupperna kommer att ändras allteftersom fram till VM så det finns möjlighet att ta in honom lite senare och det kan jag tänka mig att BÅG gör, om inte annat för att testa honom några dagar.