torsdag 14 oktober 2010

AIKs väntan på besked del tre... nu har båda spelarna fått klartecken.

Rastislav Pavlikovsky fick sitt besked på förmiddagen, när jag pratade med Gozzi för ett par timmar sedan (har sedan inte varit nära datorn tyvärr) så hade även Kent Mc Donell fått klartecken på sitt arbetstillstånd av Migrationsverket.

Så nu är alla papper i ordning och båda spelarna spelklara.
Pavlikovksy går in mellan twinsen som center Mc Donell är uppsatt med Oscar Steen och Daniel Rudslätt.

Mattias Beck skulle vara extraforward sa Gozzi när vi talades vid men han är inte med på den officiella laguppställningen så jag antar att han inte är ombytt. Att just Beck skulle få stryka på foten när nyförvärven kom förvånar mig lite. Han har ju varit bra. Ska ta mer om det senare men jag tycker det var fel val.

4 kommentarer:

Tompa sa...

Har oerhört svårt att begripa beslutet att peta Beck.
Han är ju en av de som tydligt växt med uppgiften och verkligen utvecklats.

Benny sa...

Ja det vore kul att höra Gozzis motivering till just varför Beck får kliva åt sidan. Hade det inte varit mer naturligt med Rudslätt som faktiskt inte har gjort ett skit offensivt och som är värvad som större målskytt än vad Beck är - trots det har Beck gjort mål den här säsongen och det har inte Rudslätt gjort än. En ny horribel miss av Rudslätt mot Modo och svagt spel i övrigt. Hade varit kul att höra Gozzi motivera den värvningen. Ytterst märkligt att Rudslätt får fortsätta i förstalinan med tanke på hur kass han varit. Skulle vilja se Salmonsson spela i förstalinan med Pavlikovsky och McDonell.

Hans sa...

Tycker inte att Rudslätt varit dålig på något sätt men han har inte satt sina chanser (ännu). Han kommer. Var så säkra.

Att Beck fick kliva åt sidan var nog ingen självklarhet. Även om han faktiskt fört en rätt anonym tillvaro i HA de senaste åren så är han som sagt en av de som verkligen vuxit med uppgiften i år. Tror dock i långa loppet att spelar som Gynge, Rudan m.fl. har större chans att tillföra laget något än vad Beck har.

Alltid tråkigt när ett stort AIK-hjärta får kliva åt sidan. Han är dock i bra form och jag hoppas att han kommer att hitta något annat kul alternativ att spela för nu.

Marie Hallman sa...

Tompa: Håller helt med dig

Benny: Jag hann tyvärr inte ringa Gozzi och nu ska ju Beck spela igen och han ville därför koncentrera sig helt på det. Men jag håller ögonen på vad som händer, ska ta upp grejen nästa vecka om inte förr. Jag tycker man tar helt fel spelare om man nu måste ta någon.

Hans: Håller med om att Rudslätt har mer att komma med men att beck går att offra det håller jag inte med om. Känns fel när man vill att spelarna ska växa med uppgiften att då ta denspelare som har växt mest...