söndag 31 oktober 2010

Julian Jacobsen " Vi visste att de skulle vara hungriga"

(Julian - någon hundradels sekund från att bli hjälte. Foto:www.hockeymedmariehallman.se)


Så sjuuuukt nära att Julian Jacobsen fick göra sitt första mål för säsongen och därmed ge SSK tre poäng. Men puckeländet prickade någon millimeter fel och gick i ribban i stället. Ni kan läsa om det i min TT-text (klicka  här).


Här har ni lite bonussnack från intervjun där Julian Jacobsen sa så  här om…

… matchen:
– I dag var det alldeles för mycket upp och ner (längs isen) och i sidled, det var för svängigt, för mycket fram och tillbaka. Det är inte bra och det är inte så som vi vill spela heller. Men vi fick en poäng i alla fall, den må vi ta och vara glada över.

… SSK hade snackat om Modos måltorka och om att försöka utnyttja det tuffa läget som Övikslaget var i:
– Nja vi har inte pratat så mycket om det men vi visste ju att de skulle komma ut i 110 och det gjorde dem. Ändå är vi inte riktigt redo för det. Visst, vi får två snabba mål där i första. Men de var faktiskt bättre än vad vi var.  Vi visste att de skulle vara hungriga, det vara bara att försöka hålla i

… det märktes att Modo fick extra energi av sitt första mål som betydde proppen ur?:
– Nja, det märktes inte så, eller visst släppte det lite för dem men de spelade på samma sätt hela matchen,  men visst kände man att när de väl fick göra mål då släpper det lite och då kommer det fler.

… sin egen säsong:
– Jag vet inte, det gick bra i första matchen sedan gick det trögt ett tag och jag blev bänkad. Nu har jag centrat i några matcher, det går bättre. Så nu har det blivit lite mer istid på slutet. Men det är bara att försöka håll i och göra det bästa i varje match.

… att han har haft noll speltid i några matcher:
– Ja, det var tre matcher som jag fick sitta men det är upp till coacherna, det är bara att jobba ännu hårdare på träningarna och i gymet och på så sätt försöka hitta tillbaka. Sedan får man hoppas att det blir några poäng också.

… att han nu får spela, men som center i fjärde kedjan:
– När man centrar i fjärde kedjan som jag gör nu så då är det mer in och jobba defensivt, att se till att hålla nollan bakåt och det har vi gjort bra tycker jag de senaste matcherna sedan får man bara hoppas att man prickar in någon poäng lite här och där och att man växer av det.

Inga kommentarer: