lördag 30 oktober 2010

När ska Modo spräcka nollan?

AIK möter Linköping på Hovet nu klockan 16, Djurgården tog i går bussen upp till Timrå men där börjar matchen kl 18.30.

Själv är jag på plats i Templet för att se om Modo ska lyckas bryta sin mållösa svit (fyra matcher) mot SSK eller möjligen bli värsta nollorna någonsin.

Om det tar längre tid än 16 minuter och 37 sekunder slår Modo ett minst sagt trist rekord... och blir värsta nollorna i elitseriens historia. Har tydligen gått att spela på det där, undrar om någon blir rik...

Pontus Sjögren står för Södertälje, han lär få jobba. Samtidigt hoppas SSK ta sig direkt upp på vinnarspåret igen efter förlusten senast mot Luleå genom mycket skridskoåkning och jobb mot Modos kasse. Spännande detta...

Jag skriver (som vanligt när det är SSK hemmamatch) för TT men jag lägger ut länk till texten och lite noterat och bonussnack härifrån senare i kväll. Kan ta en liten stund då jag ska göra lite annat jobb efter att jag är klar med TT men det kommer. Förr eller senare i kväll.  AIK och DIF går jag vidare på i morgon söndag. Tack för tålamod :)

2 kommentarer:

Fotbolo sa...

Hej Marie! Skulle du inte kunna ta en lägeskoll med Nygårds eller allra helst Stefan Jonsson( han bör ju veta vad vi kan handla för)!

Skulle uppskattas!

Tack för en kanon blogg!

Marie Hallman sa...

Fotbolo: Såg det här lite för sent... men jag försökte fråga Nygårds lite vad som händer men han svarade bara undvikande på frågan. Tack själv för att du läser!