tisdag 19 oktober 2010

Liwing och Larsson på väg tillbaka

Jag hann hugga tag i både AIK:backen Jonas Liwing och HV-målvakten Danne Larsson efter matchen igår.

Jonas Liwing har fortfarande gips på sin skadade hand men sa att det nog skulle av i slutet på den här veckan och att ha siktade på att vara klar för spel i slutet av kommande vecka.

Danne Larsson som har haft problem med en höftböjare berättade om någon strömbehandling som han hade fått och att den hade gett effekt. Han trodde att han kunde vara spelklar redan nu på torsdag faktiskt. Om det inte kommer något bakslag och det vet man ju aldrig men han tyckte det kändes riktigt bra och att kroppen kändes fräsch.

Kul tycker jag som ju tycker att både Liwing och Larsson är två bra spelare. Och såna vill jag hellre se på isen...

5 kommentarer:

Benny sa...

Marie. Du måste bara ta upp hockeyförbundets disciplinnämnds krypande för dif. Inte nog med att straffet för Boumedienne var löjligt kort. (Borde varit MINST TIO MATCHER) Nu frias klubben helt från allting som hände i samband med det första derbyt. Disciplinnämnden hävdar att det inte går att fastställa att det var en dif-supporter som kastade in den bengaliska elden mot sina egna spelare. Goddag yxskaft och ett tydligt bevis på att disciplinnämnden går difs ärenden. Tragiskt. De borde snarare blivit hårt bestraffat med att tvingas ha sin läktarsektion helt tömd under nästa derby. Men se det vågade inte disicplin-nämnden a k a förbundet döma ut mot sitt eget lilla favvis-gullepluttlag.
Jag tycker att det är märkligt att ingen reagerat på att en tidigare kanslimedarbetare och en tidigare burväktare hos dif båda har framträdande roller hos disciplinnämnden. Det här stinker som fan. Tragiskt bara att ingen av landets sportjournalister vill eller vågar ta tag i en granskning av disciplinnämnden och deras klubbsympatier.

Marie Hallman sa...

Benny: jag satt nog och skrev just som du skrev. Kolla inlägget ovanför. Men faktum är att nämnden gullar med AIK också då man struntar helt i att någon från den klacken kastade plåtstycken på spelargången där DIFspelarna går in och ut. Känns som disciplinnämnden är livrädda för att sätta ner foten här - mot båda klubbarna.

Marie Hallman sa...

Benny glömde skriva men jag tycker du har fel om Boumedienne, hanfick ju på tok för hårt straff om du frågar mig. Och jag tror inte på någon DIFkärlek i nämnden som du, det är inte där problemet sitter i den nämnden.

Petrus sa...

Liwing bra? Då kan du inte ha sett många matcher med AIK. Han var okej i hockeyallsvenskan men har visat sig allt för tunn i elitserien. Visst han har väl gjort någon enstaka bra elitseriematch och det är väl den du har sett då antar jag...

Marie Hallman sa...

Petrus Jag såg alla hemmamatcher utom en i allsvenskan förra året och har sett nästan alla de matcher han har varit med i es antingen live eller på tv. Och jag tycker Liwing är bra så där tycker vi olika. Tack för din åsikt. (Jag utgår från att du har sett lika många matcher som jag...)