lördag 16 oktober 2010

Primitiv hockey...

...Fem matcher i elitserien i kväll (Luleå och Färestad vilar) och enligt Canal Plus siktar SSK på att spela "primitiv hockey" mot Skellefteå med början nu klockan 16.00.

Anledningen till det stavas skador. Förutom den sedan tidigare långa skadelistan så saknas även Tim Heed (som blivit sjuk precis lagom till matchen) samt Timo Seppänen. Inte bra. Det blir till att spela mycket för Laatikainen och co i kväll. Patrick Carlsson kommer inte heller till spel enligt canal plus, trots att han står med på laguppställningen. Tungt, tungt om det stämmer.

AIK har tagit tåget upp till Timrå. Känns ju lite vågat med tanke på tågkaoset men jag hoppas de har kommit fram i tid till Timrå. Den matchen börjar 18.30 Jag hoppas även att den mentala boost som AIK fick av trepoängaren senast kan hänga i även nu. Timrå har förlorat sina tre senaste på övertid så häng i bara Gnaget...

Djurgården tar emot Frölunda och den börjar också 18.30. DIF har förstärkt med Staffan Kronwall och nyligen Marcus Nilson. Lägg därtill att Marcus Ragnarsson sägs vara med i dag och därmed göra säsongspremiär så fattar ni att haussen är rejäl inför den här matchen. Att Frölunda ligger sist efter en skitinledning av säsongen gör inte favorittrycket mindre på nollåttorna.
DIF har ibland haft svårt att hantera såna lägen, då man har gått på lite FÖR mycket adrenalin men med det här laget så bör Djurgården vara favoriter i en sån här match så jag hoppas de pallar trycket nu. Ska vara mycket folk på Hovet också.

Jag tänker också åka dit och skriva om matchen.Kommer noterat, bilder och snack därifrån i kväll. Ska göra lite grejer åt Expressen efter matchen också så det blir sent men grejerna kommer att komma :)
AIK och SSK följer jag upp i morgon. Häng med!

4 kommentarer:

Jimmie sa...

SSK möter Skellefteå inte Timrå Marie ;)

Ska snart bege mig till Hovet och se vad de "ny" kan hitta på mot Frölunda. Och som du säger favorittrycket är på vår sida i dag. Hoppas att vi kan göra nått bra av det och att vi vinner med ett par mål!

Marie Hallman sa...

Jimmie. jorå både AIK och SSK möter timrå... nä det gör de såklart inte men vad fan. Usch jag hatar när jag har slarvat sådär. SORRY alla jag ska skärpa mig. Bra att du sa till :0)

Tony sa...

Det hade nog inte spelat så stor roll om SSK mött SAIK eller Timrå ikväll...

Samma visa i år igen...

Marie Hallman sa...

Tony: mmm tyvärr men det är bara hopppas på en uppryckning än finns det alla möjligheter ju