tisdag 16 november 2010

Omstart!

Omstart i kväll i elitserien, men inte för alla....

Två matcher bara AIK-SSK på Hovet samtidigt som Frölunda tar emot Skellefteå.
Övriga kör igång på torsdag.

Ska bli intressant att se vem av laget som fortsätter alternativt bryter en svit.
AIK går in med fem raka segrar, SSK har fem raka förluster inför matchen.

Ska även bli intressant att se nyförvärvet Månsson och vem SSK har i mål, samt se hur AIK spelar nu utan Josh MacNevin och med Engblom som back.

Jag åker till Hovet, kommer lite grejer därifrån i natt. Häng med.

4 kommentarer:

Anonym sa...

ssk har problemas så att säga xD

micke sa...

Kan du slå en signal till Daniel Fernholm och kolla vartåt det lutar att han tar vägen? Kolla även om han fortfarande är djurgårdare innerst inne, trots alla nidramsor. Han stod väl trots allt i DIF-klacken som ung.

Borglig sa...

Hej Marie. Fick höra om denna spelare en ung forward från Kanada som verkar mycket lovande. Kan du skicka detta till Gozzi eller säga till honom om denna spelare. :)
Keegan Dansereau http://www.eliteprospects.com/player.php?player=11705

Marie Hallman sa...

Anonym: Ja, det vill sig verkligen inte. Tråkgit tycker jag, kom igen nu SSK. Alla 08 lag över nedersta strecket, please! Det går ju trots allt, bara titta på AIK.

Micke: jag har inte Fernas ryska nummer men jag kan testa och mejla. Vågar nog slå fast att han är Djurgårdare innerst inne men jag kan tänka mig att han stannar utomlands. Blir väldigt mycket högre skatt om han flyttar hem nu nämligen på "rysspengarna". Han måste vara ute i minst 6 månader eller om det nu till och med var åtta för att slippa den höjda skatten... och där är han inte än. Men OBS det är MIN spekulation, ingen som sagt något om hur han tänker.

Borglig. Oki... (har svarat dig längre upp också)