söndag 7 november 2010

Snack med SSK:s Jocke Eriksson....

... kommer senare i kväll. Jag har precis pratat med SSK:s lagkapten om läget men är lite hastigt inkallad för att skriva fussball åt Expressen plus lite annat så det kommer,  men inte förrän sent i kväll. Ville bara säga det så att de SSK:are som läser inte tror att jag har glömt för det har jag inte.

Har bara kört ihop sig lite tidsmässigt. Så håll utkik senare i kväll så kommer det då!

15 kommentarer:

Petrus sa...

Äh, det är bra att du fokar mer på de bättre och mer intressanta lagen. SSK:s säsong är ju bara en enda lång resa mot kvalserien ändå så...

Anonym sa...

Bra jobbat Marie. Kan inte du försöka få ett snack med Nygge eller Jonsson om den där förstärkningen som skulle komma...

Anonym sa...

Klockan rinner iväg, hur sent menar du Expressen journalist med allt vad det innebär :-(

Anonym sa...

22:38.. still ticking

Anonym sa...

Din klocka går fel, kanske därför du tror att du ligger bra till? ;-)

. sa...

jag tror att det är ngt fel på anonyms klocka

gustav sa...

Vem fan orkar vänta till midnatt på något du hade klart 15:00?
Tittar in i nästa vecka, kass uppdatering

Peter sa...

Gustaf, Du ska vara glad att det finns någon som Marie. Hon skrev ju att hon har annat att göra först. Förmodligen sådant som hon får både betalt och bättre cred för.

Väntar gärna och ser alltid fram mot dina inlägg, Marie i synnerhet de om SSK.

Eric sa...

Gustav, kom aldrig tillbaka. Uppskattar du inte Marie så kom inte hit!

Marie Hallman sa...

Sorry alla att det har tagit tid. Satt och skrev först fotbollsmatch med allt vad det innebär sedan allsvensk hockey på det. klar 22. sedan en snabb burgare och så resa hem. Nu skriva...

Marie Hallman sa...

Petrus. Ha ha

Anonym: Tack, jag tycker det känns meningslöst att prata med Jonsson men Nygge kan jag försöka hinna kolla med nu i veckan.

Anonym: vet inte om jag orkar dra allt men det innebär i korthet att man jobbar 9-10 timmar nonstop inklusive resor. Jag hann inte ens ta en burgare den tog jag efteråt. Expressen har fakta som ska göras, de har olika editioneringar, man ska ringa, kolla saker. Jag skrev både fotboll och allsvensk hockey och allt man gör syns inte i den tidning du köper, en del bli editionerat, annat är telefonsamtal och resor som inte syns i tryck men som behöver göras för att det ska bli bra.

Gustav: Klockan här på bloggen går fel, det gör den. Jag fick tag på Jocke vid 16.00 matchen jag var på började 16.30 och sedan var det fullt ös.

Hade tänkte göra ett helt annat upplägg men fick en förfrågan om jobb vid 11 i morse då sprack hela min planering.
Men tack för din åsikt.

Peter: tack du för pepp det värmer. Jo, jag får betalt av Expressen, pengar jag verklgien behöver då jag inte (fortfarande!!) tjäar något på bloggen. måste få in de pengar jag kan till hyra och mat. Och telefon och bensin till bloggartiklarna...

Eric; tack du med för pepp.

Jag vet inte vad som är bäst. Det kanske var dumt av mig att ens berätta att det var en intervju på gång. Ville bara att säga att jag inte hade glömt SSK. Men det kanske hade varit bättre att inte säga något och sedan lägga ut de jag har är jag kan så slipper de som stör sig på att det tar tid störa sig på just det.

jag vet inte. kanske bättre om det kommer som en surprise... men äh jag vet inte.

Funderar just nu faktiskt på lite saker runt bloggen. Finns nog en del som kan göras annorlunda. Och bli bättre. Saker som kan tas bort eller läggas till. lite olika. Jag funderar lite till så får vi se vad det blir av det.

Hur som, jag är glad att ni läser och tycker till. Tack allihop.

Patrik Lunberg sa...

Mindre DIF, bättre frågor, mindre av att gotta sig åt oförmågor, mera positiva tankar/vinklingar

Kul med intervjuer men din blogg var sjukt mycket bättre förut när du visade att du hade kontakter. Nu gör du det som alla gör, ställer frågor.

Har du inte skaffat dig kontakter i SSK på alla år eller är du bara den där journalisten när du ringer?
Någon nämnde det förut då du scoopade om Pakaslahti, Valtonen och Hannes.
Sånt är roligt för det gör att du sticker ut, nu ger du bara dom som gnäller mera att gnälla om.
Kräks på sånt skit om jag ska vara ärlig.

Marie Hallman sa...

Patrik Lunberg: Tycker jag försöker blanda både det som bara glatt och gott med kritiska frågor. Tycker att båda de sidorna behövs.
Och tycker det är kul att skriva om alla tre 08-lagen.
Funderar lite själv på om det ska vara mer av intervjuer och eget tyckande vi får se vilket det blir.
Synd att du kräks på bloggen men sånt är livet.
Tack för din åsikt.

Patrik sa...

Vill du vara negativ? Eller vänder du kappan efter vinden och skriver det Du tror att massan vill läsa?

Marie Hallman sa...

Patrik: Jag skriver det som JAG tycker är angeläget att skriva och som jag tycker är intressant. Och jag försöker ta med alla sidor av hockeyn. Ibland är det glatt och roligt ibland är det kritiskt. Men det är som vanligt. Vissa personer, som du, är sjukt negativa till allt jag gör. Skriver jag något positiv så är jag för mesig och tar jag upp kritik så är jag för negativ. I dina ögon kan jag bara göra fel. Fine då vet vi det. Tack för din åsikt.
Det är frivilligt att läsa den här bloggen, ingen tvingar dig.