måndag 29 november 2010

Skadekoll AIK Patric Blomdahl - öppnar för spel på lördag

Jag hann hugga tag i Patric Blomdahl i omklädningsrummet efter matchen. Blomdahl har ju haft problem med en disk i ryggen som har tryckts till och legat illa mot några nerver.


Men nu är Blomdahl på väg tillbaka. Och säger så här till bloggen:
- Jag har kört tre hårda pass nu och  har till och med tagit emot en del tacklingar, he, he. Men det känns bra i ryggen nu! Jag ska nog vara spelklart till lördag hoppas jag.

(AIK har ingen match på torsdag om någon undrar varför han inte är på gång då)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Bra blom. Du behövs mer än någonsin.

Bengan sa...

Viktigt viktigt att han är tillbaka till matchen mot Timrå åtminstone, så att han kan hämnd på Pikkarainen.

Marie Hallman sa...

Anonym: jo det behövs någon som röjer lite!

Bengan: jag hoppas verkligen inte han är så dum så han "hämnas". Dels för att det aldrig är okej att skada spelare, inte ens som "hämnd" oc dels för att Blomdahl ska vara på isen inte sitta av en avstängning nu när han väl kan spela.

Bengan sa...

Med tanke på att vi har spelat rätt bra utan Blomdahl, så spelar det ingen roll om han är borta en tid på grund av avstängning också. Ser hellre han tar hämnd på Pikkarainen faktiskt. Han skadade ju vår viktigaste spelare. Om inte han gör det är frågan om finländaren kan lämna Hovet utan polisskydd, för då finns det säkert andra element som griper in och tar hand om det. Pikkarainen ska inte komma undan så lindrigt som han nu gjort med det han gjort, så är det bara.

Marie Hallman sa...

Bengan: Det var det dummaste jag hört. Pikkarainen gjorde en idiotgrej men det räcker så. Det är ingen som ska märkas, varken på eller vid sidan av isen, det är helt sjukt att resonera så och jag lovar att Josh håller med mig om det. Josh vill inte heller se spelare skadas, oavsett vilka det är så lägg ner det där skitsnacket.