söndag 21 november 2010

Snack med Mathias Tjärnqvist på ingång.... men först match på Hovet

Jag har pratat med Mathias Tjärnqvist om lite allt möjligt , kommer senare i kväll dock. Han var lite upptagen på förmiddagen men jag ville så gärna prata med honom så vi tog det nu här på eftermiddagen. Men nu börjar matchen mellan AIK och Skellefteå så jag  hinner inte skriva ut det intervjun förrän senare i kväll.

Så kan det gå, men det kommer ett snack. Till slut :)

Nu väntar två svartgula lag på isen då AIK tar emot Skellefteå. Saik vann senast uppe i Luleå med 3-2 så det är revansch som gäller för AIK.

Det saknas lite spelare i AIK, bland andra Patrick Blomdahl (rygg) och Christoffer Heino Lindberg (ljumskar) och så nu senast upp på frånvarolistan -backen Patrik Nemeth som fått lämna sent återbud på grund av feber.
David Engblom spelar ju back numera och går in bredvid Dick Tärnström där Nemeth brukar spela.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Skandal på Hovet. Ska bli kul att se efterspelen efter den här matchen. Hur mycket kostade måldomaren?

Sören Persson håller på Gnaget!

Marie Hallman sa...

Anonym: Dömt är dömt och när pucken sätts i spel igen så är det kört att ändra. Så har de varit länge i hockey. Vi har pratat lite här på pressläktaren om målet, kan vara att killen som ser målkameran ser andra bilder än den vi andra ser i tv oc på jumbotronen. Annars vet jag itne hur man ska förklara det.

Anonym sa...

Om inte måldomaren får sparken efter det här är det fan ett skämt

Marie Hallman sa...

Anonym: Jo han lär få det lite hett om öronen. Vet inte om du kommer i håg den måldomare i Ängelholm som gjorde bort sig totalt för något år sedan och såg något helt annat än alla andra, han fick sparken.

Anonym sa...

Det är skamligt att tekniken inte kan vara bättre. Liknande fadäser måste undvikas i framtiden på Hovet. Kan bara tänka mig hur det låtit om AIK blivit det drabbade laget. Lätt o vara kaxig i intervjuer då man dragit fördel av ett felaktigt domslut.. Hoppas verkligen Skellefteå vänder detta i tredje....

Anonym sa...

Jo jag kommer ihåg den händelsen, då var det Chris Abbot som sparkade in pucken i mål. Men jag anser att det här är en mycket värre miss och om den måldomaren fick kicken för det där så MÅSTE man sparka den här måldomaren. Detta för att man ska något förtroende alls för måldomare i elitserien.

/Tobias

Kalle sa...

AIK piskade Skellefteå ändå. Dessutom fick vi ett rätt mål felaktigt bortdömt mot Modo senast, så det jämnar ut sig om det brukar heta.

Störst komik idag var det när bortaklacken också hejade på hemmalaget stundtals :-)

Åtta raka utan förlust efter ordinarie tid nu för AIK. Seriens klart mest formstarka lag. Luktar slutspel lång väg!

Bengan sa...

Marie, du som verkar ha koll på det mesta. Det går en del rykten om att Toskala blir kvar säsongen ut eller åtminstone tills 31 januari, då transferfönstret stänger. Något du kan kolla upp? Och betyder det i så fall att Heino-Lindbergs säsong (och karriär???) kan vara över?

Och hur är det med Blomdahl? Comebackstatus på honom???

Marie Hallman sa...

Anonym: verkar som att han inte hade tillgång till alla bilder som fanns. DET är ju märkligt.

Kalle: jo det jämnar ut sig men det är ju inte okej ändå. Ju färre misstag desto bättre. Slutspel vore ju helt sanslöst. Men det är långt kvar och jämt i tabellen men bara det inte blir kvalserien tycker jag att AIK kan vara nöjda.

Bengan: Expressen har en grej om Toskala i dag. Gozzi pratar med honom men vill avvakta Heinos status står det där. Jag har tyvärr inte hunnit prata med Heino. Så jag kan inte ge något bra svar just nu.
Blomdahl har onti ryggen, jag pratade med honom i veckan, men det lät väldigt diffust. Kan inte ge något bra svar där heller tyvärr.