torsdag 18 november 2010

Ragnarsson!


(Ragge fångad under slutspelet förra året! Foto:www.hockeymedmariehallman.se)

Jag måste bara... säga det här. Marcus Ragnarsson!
Kommer ju att hyllas på Hovet i kväll och det missar jag som inte är där men jag kan ju passa på att hylla Ragge här i stället.

Inte nog med att han varit bäst på isen - även som 39 åring - han är en enorm ledare vid sidan av. Och på med för den delen. Finns ingen som fuskar när Ragnarsson ser och kan kasta onda ögat.

Han är väl ingen som ryter och står i men bra ledare behöver inte göra det. Bra ledare visar genom att själva vara exempel. Bra ledare visar vägen. Och det har Ragge gjort under hela sitt hockeyliv.


(Ragge i höst. www.hockeymedmariehallman.se)

Han blir ju kvar i DIF säsongen ut som extra resurs men jag hörde på radion att Almtuna är och lägger ut krokar för att få Ragnarsson till klubben. Och jag hoppas han slår dövörat till de lockropen och blir kvar i Djurgården efter den här säsongen, om inte annat så som mentor för unga spelare. De behöver en dos Ragge varje dag. Så tack Ragnarsson för allt du gjort, så här långt. Jag ska med glädje följa vad du gör för hockeyn utan grillor framöver!

3 kommentarer:

Jerker sa...

Ja det gick ju bra med Ragge som stöttande kraft i båset... *not*

Nicke sa...

Jerker: Bara för att Ragge står i båset så är det tänkt att det ska gå mycket bättre och att DIF ska vinna varje match eller? Förstår inte din kommentar riktigt men det fungerar inte riktigt så.

Tycker DIF gör en ok insats, Färjestad är giftigare på sina chanser annars är det en jämn match som egentligen kunde sluta hur som helst.

Ett lite effektivare DIF önskas till nästa match tack.

Ha det!

//Nicke

Marie Hallman sa...

Jerker och NIcke: ja man kan nog inte skylla på Ragge i alla fall. Men det är sanslöst vad trögt det går med målskyttet. Begriper inte varför, det är ju bra spelare.