fredag 18 oktober 2013

Maries hockeypod - del två ute nu! (länk i inlägget)

(Stefan Persson och Danne Larsson. FOTO WW.HOCKEYMEDMARIEHALLMAN.SE)


NU är del två av Maries hockeypod äntligen ute! Tog en evig tid att ladda upp det plus att jag hade massa annat som behövdes göra under dagen men nu så!

Gäster i del två: AIKs målvakt Danne Larsson och AIKs målvaktstränare Stefan Persson som snackar målvaktsbloopers, vilka som är de jäkligaste målen att släppa in, dumma frågor från media, vad som är snygga - eller fula räddningar och hur man ser att en målvakt är i zonen. Vi hann även med att snacka om hur det är att vara sportchef inom elithockey (med tanke på att Jörgen Jönsson lämnat in handduken) och om vad man säger till en tränare som fått sparken (spänd stämning....) samt hur bra koll motor och musikfantasten har på varandra.


Vem som är motorman och vem som är musikman kanske ni redan vet, annars får ni veta i slutet av podden där Danne berättar vad han mest troligt kommer jobba med när karriären är över (förhoppningsvis långt framåt i framtiden).

Vi hann även fundera lite på var man sladdar bäst om det nu börjar snöa...

Podden är inspelad i under torsdagen denna vecka, om någon undrar varför vi pratar om Leksandsmatchen som matchen igår...(den spelades på onsdagen).


(Stefan Persson och Danne Larsson. FOTO WW.HOCKEYMEDMARIEHALLMAN.SE)

Hur som helst, ni hittar podden här: http://www.hipcast.com/podcast/H4YksBVQ , där finns även del ett med gästerna Christian Fimpen Eklund och Kristofer Ottosson. (Är redan över 1000 lyssningar på den!!)

Vill ni följa podden via RSS så kan ni använda den här länken:
http://marieshockeypod.hipcast.com/rss/maries_hockeypod.xml

Podden finns numera även på Itunes, ni hittar den antingen genom att söka på Maries_hockeypodcast eller genom att gå in på Podcaster > Sport och fritid  > Amatör > Marie Hallman  (jag tjänar inga pengar på den, därav "amatör" : )Inga kommentarer: