torsdag 10 oktober 2013

Maries hockeypod! Del ett ute nu... (länk en bit in i inlägget)

(Foto: Gästerna i första avsnittet av Maries Hockeypod. FOTO: WWW.HOCKEYMEDMARIEHALLMAN.SE)

Tänkte jag skulle testa podcastformatet! Så nu kan ni lyssna in min första pod där jag träffar DIF-profilerna Christian "Fimpen" Eklund och Kristofer Ottosson.

Vi snackar om hockeylivet utanför rampljuset, HV:s katastrofstart och hur det är att vara spelare i ett lag där allt skiter sig (ja ni vet ju vad som hände för två säsonger sedan). Vi vänder lite på steken och imponeras lite av hockeyallsvenska raketen KHK också - som chocköppnat trots många importer och nästan nytt lag. Vi funderar även lite kring det här med tacklingar.  Vilka är fula - vilka är det inte?


Dessutom listar Fimpen sina favoritlag att slå (och hur han "firade" just dessa segrar på isen samt  och Ottos val av de tre just nu mest sevärda spelarna i DIF.

Tanken med den här poden är att ni lite då och då (beroende på vad jag hinner och har råd med, gör ju detta gratis) ska få träffa spelare och folk nära lag i Elitserien och HockeyAllsvenskan- företrädesvis från AIK, DIF och SSK då. Kan även bli andra profiler, men det kommer av logistiska skäl spelas i mestadels runt Stockholm och Mälardalen.

Hur som helst, gå gärna in och ladda ner och lyssna. Poden kommer att komma på itunes, men tills jag har fått ok därifrån kan ni hitta den här

Det finns även en RSS kod för er som föredrar det:  http://marieshockeypod.hipcast.com/rss/maries_hockeypod.xml

Inga kommentarer: