söndag 2 december 2012

300 tillresta DIF-fans bar Djurgården till seger

Henrik Erikssons pååkning av Karlskronas Timo Leinonen - med påföljande utvisning var början till det snabba 0-5 raset senast. Så jag kan tänka mig att det lossnade en sten av större format ur hjärtat när han gjorde 3-2-målet mot Asplöven på lördagen.

Djurgården hade närmare 300 fans på plats och det verkar (med tanke på kommentarer i annan media) ha gett en extra kick åt Djurgården som i sedvanlig ordning vann skotten men hade lite svårt med effektiviteten till en början.


Jag såg inte matchen, har bara följt den via datorn så jag vet inte om Tony Sabel lyckades med den "överraskning" som han ville prata ihop sig med spelartruppen om men lyckades man bara spela som ett lag istället för att i överambition börja köra en och en så var ju bara det ett plus.

Det blev spännande på slutet också, Asplöven som satte press på DIF i första perioden när man gick i från till en 2-1 ledning reducerade till 3-4 och med tanke på hur det gått så var det säkert en och annan som hade nerverna utanpå men Djurgården - med Adam Reideborn i målet - höll ut.

Segerskytt Alexander Wennberg, så jäkla kul att se kids som han bara ånga på utan att ha alltför mycket bryderier att fokusera på.

Inga kommentarer: