lördag 8 december 2012

Gameday! DIF-SSK

Sista hockeyallsvenskamatchen i 08-området före matchuppehållet då Djurgården tar emot SSK. Och sista matchen för såväl Djurgårdens Patric Hörnqvist och SSK:s Matt Read för nu i alla fall.

Det kan ju hända att någon eller båda återkommer efter nyår beroende på NHL-lockout, skatteregler (Hörnqvist) med mera. DIF har för övrigt plockat hem Djurgårdsfostrade Stefan Söder från division ett. Han ska väl inte ersätta Hörnqvist i första hand utan kanske mer Alexander Wennberg som ska spela JVM.

Men i dag är de båda NHL-spelarna med och Hörnqvist spelar på ena kanten med Kristofer Ottosson i mitten och med Jimmie Ölvestad på andra kanten.


Read spelar å sin sida tillsammans med Emil Lundberg och Johan Andersson. Båda lagen från en förlust, SSK på straffar (3-4) mot Oskarshamn hemma medan Djurgården inte fick en enda pinne med sig från mötet med Troja-Ljungby (1-2).

Båda lagen har dock haft en vinnande trend före senaste matchen och i SSKs fall har ju en större delen av hösten varit ett enda stort vinsttåg medan DIF har svajat fram och tillbaka och spelat ömsom väldgt bra och ömsom riktigt dåligt.

Så det blir spännande det här, jag är på plats och tar lite snack efteråt. Målvakter i dag: DIF-Chet Pickard och SSK- Anton Forsberg.


1 kommentar:

Anonym sa...

The information were very helpful for me, I've bookmarked this post, Please share more information about this
Thanks