fredag 28 december 2012

Gameday! AIK-Timrå

Kvällens roligaste AIK-nyhet: backklippan Dick Tärnström gör comeback och kommer med sin rutin och tyngd att bli ett lyft för Gnaget. Han kommer spela med Jonas Liwing för övrigt.

Dessutom finns Kris Beech - som hade något strul med pappren från migrationsverket senast - med i laguppställningen i samma kedja som de andra matcherna dvs tillsammans med Patric Blomdahl och Björn Melin.Saknas gör David Lillieström o Josh MacNevin (båda långtidsskadade medhjärnskakning), Christian Sandberg (långtidsskadad rehab höft), Niklas Lundström som är på JVM, Edgars Klavins och Jonathan Andersson som både spelar med J20 samt Fredrik Hynning som ju fick en puck - ett slagskott till och med - rätt i ansiktet senast.

Hynning klarade sig som tur var från frakturer, fick ett stort köttsår dock på hakan som är sytt med 12-13 stygn och skulle egentligen kunnat spela idag men då det var gott om andra bra spelare så får han vila och få ner svullnaden istället.

AIK har nio raka vinster på Timrå hemma, så förväntningarna hos fansen är såklart stora att den sviten hålls intakt. David Larsson vaktar AIKs mål.

Jag är på plats på Hovet och gör ett par grejer efteråt. Verkar bli fullsatt, kul!

Inga kommentarer: