tisdag 18 december 2012

Gameday Mora-DIF


Sex vinster på de åtta senaste matcherna och detsamma för Tony Zabel sedan han tog över som huvudtränare. Djurgården gjorde dessutom en riktigt bra match då man slog formstarka SSK innan uppehållet.

Har DIF lyckats bevara formen då? Och hur ser spelet ut nu när de lockoutade NHL-spelarna har bytts ut mot korttidslånen Janos Hari och Stefan Söder samt tjecken Petr Kalus?


Mora har kvar sina NHL-spelare, Anze Kopitar och Bobby Ryan så det lär gå undan hur som helst.

Båda lagen har för övrigt två  spelare vardera borta på JVM. Moras backduo Tom Nilsson och Mikael Vikstrand och Djurgårdsbacken Linus Arnesson och inte minst forwarden Alexander Wennberg som toppar Djurgårdens interna skytteliga med tio mål.

Lagen har mötts två gånger hittills och DIF har förlorat på straffar båda matcherna. I den första (22 september i Mora) hade DIF inga NHL-spelare i laget, i den andra matchen (29 oktober i Mora) var både Douglas Murray och Gabbe Landeskog  med
2 kommentarer:

micke sa...


Hej!

Kan du inte ringa John Norman och se hur det går för honom. Han har ju varit skadad en del vad jag förstår, och inte fått spela så mycket i Finland. Ryktades om att han skulle lämna. Aktuell för återkomst i DIF kanske?

Marie Hallman sa...

micke: Hej, om jag hinner!! Sitter lite risigt till redan varje dag så jag lovar inget.Blir det så blir det.