torsdag 20 december 2012

Gameday! AIK -Rögle


Det blev ju en assist för Kristian Huselius i debuten, i tisdags mot Frölunda. Nyförvärvet var ju inne även på det andra målet som AIK gjorde så det ska bli kul att se hur han ser ut nu när det är dags för hemmadebut på Hovet.

Huselius spelar i samma kedja som senast, med Esa Pirnes och Broc Litte och även de andra tre kedjorna är identiska från senaste matchen därför spelar till exempel det andra nyförvärvet Kris Beech tillsammans med Björn Melin och Patric Blomdahl som senast.


AIK har som vanligt en radda spelare borta (Tärnström, Nordström, Lillieström, Sandberg, MacNevin, Frisk och Lundström) men med två nyförvärv och i och med att man fick tillbaka tre av de spelare som varit skadade senast ser det plötsligt bra ut i lineupen trots alla skador.

Niklas Lundström är för övrigt på JVM-äventyr och det gör att tredjemålvakten Alexander Hamberg plockats hem från Almtuna. Daniel Larsson gjorde en fin match senast, släppte bara ett mål då, tog en straff och är säkert extra sugen på att ta sin andra nolla för säsongen (den första kom 13 oktober mot Luleå)

AIK har varvat förluster med vinster sedan Anders Eldebrink tog över. Så här långt är nye tränarens facit förlust hemma mot Färjestad, straffvinst borta mot Timrå, förlust hemma mot Växjö och trepoängsvinst borta mot Frölunda. Ingen hemmavinst än alltså. Läge att ta en i kväll då.

Jag är på Hovet och gör ett par grejer senare i kväll. 

Inga kommentarer: