fredag 7 december 2012

SSK reste sig men föll ändå


Sebastian Idoff radade upp galna räddningar, SSK vände 0-2 till 3-2 men förlorade ändå med 3-4 efter straffar.

 - Vi spelar inte så taktiskt som vi har gjort de senaste veckorna. Vi gjorde en riktigt bra, en halvbra och en inte alls bra period,säger SSK-tränaren Johan Strömwall till Viasat.


SSK hade inför torsdagens match mot Oskarshamn bara förlorat två matcher hemma den här säsongen, båda vid full tid, dels mot just Oskarshamn med 2-4 (21 september) och dels med mot Leksand 2-3 (27 september) 

Men nu kom alltså en tredje hemmaförlust (3-4)  och - denna gång  - på straffar. Och då hade SSK ändå gjort en fin vändning tidigare i matchen och vänt 0-2 till 3-2 i slutet av andra efter mål av Emil Djuse, Johan Andersson och Cam Fowler.

Men Morten H Poulsen förstörde dagen för SSK när han kvitterade i början av tredje perioden. 3-3 där och en straffläggning senare stod Oskarshamn som segrare efter ett riktigt fint straffmål av junioren Maksim Matushkin som dribblade bort en annars strålande Idoff och sedan lyfte in pucken i mål. Idoff  rånade för övrigt  Ewan McGrath på ett straffmål. Han ser onekligen het ut!

Lockoutspelaren Matt Read gjorde sin sista hemmamatch och samlade under den ihop till två assist. Så här långt har han gjort totalt fem mål och 18 assist, bäst i laget. Vad som händer med honom efter jul återstår att se.







4 kommentarer:

Singelkillen sa...

Det var en konstig match!
Vi, SSK, var inte med i början men gjorde 3 snabba i andra, bra PP!
Cam är ju "ganska" bra på grillorna.... :-)
Sen släppte vi till alldeles för många frilägen i sista så oavgjort var väl ok.

Björne sa...

Inte 3:e förlusten vid full tid.
Det vart förlängning och straffar.

Marie Hallman sa...

Singelkillen: Alltid kul när det svänger även om det kunde svängt lite mindre på slutet då ;)

Björne:

Marie Hallman sa...

Björn Jo jag inledde ju med just det... blev lite konstigt formulerat längre ner dock. Vet inte vad jag tänkte där... ska ändra :D