måndag 17 december 2012

Silly season AIK: Huselius klar för AIK

(Tveksam förra veckan men klar nu. FOTO:WWW.HOCKEYMEDMARIEHALLMAN.SE/ARKIV)

Han lät ju väldigt tveksam förra veckan när jag frågade Huselius om han skulle spela (och skriva på för AIK innan dess såklart) mot Frölunda i morgon tisdag. Men nu är det klart. Med kontrakt i alla fall.

-Om Huselius spelar mot Frölunda, bestäms i morgon, säger AIK:s pressansvarige Adam Ekman till bloggen nu på eftermiddagen.AIK har värmning på morgonen och lämnar Hovet vid 12.30, innan dess ska ett "sportsligt" beslut tas så antingen spelar han i morgon eller så blir debuten på torsdag för senast Röglematchen ska han vara i gång är det sagt mellan Huselius själv och AIK.

-Ja om han spelar i morgon får vi se, han har sagt att han vill ha två dagar på sig efter att han skrivit på. Så han spelar definitivt hemma mot Rögle i alla fall, säger Ekman.

Ska bli oerhört intressant att se Huselius på isen. Som jag skrev förra veckan så tyckte i alla fall jag (och Anders Gozzi) att nyförvärvet såg riktig fräsch och stark ut på isen så han blir helt klart en förstärkning även om man givetvis måste ge honom några matcher att hitta rätt i matchtempo och tajming också. Det är ju aldrig samma sak som träningar.


Inga kommentarer: