tisdag 4 december 2012

Silly season AIK - Kris Beech

Att AIK har skadekris vet ni men nu har Gnaget slagit till med något man kallar "match till match kontrakt". Och det är förre HV71-centern Kris Beech som kommer spela i AIK på något som väl är en try out får man förmoda.

"Kris är en duktig tvåvägscenter med bra spelförståelse som kommer kunna bidra med både rutin och skicklighet till vårt just nu väldigt unga lag" säger Anders Gozzi i ett pressmeddelande.Beech kommer enligt samma pressmeddelande ansluta till laget under onsdagen:

"Vi har många skador och behöver bredda truppen" förklarar Gozzi värvningen.

Beech har den här säsongen spelat i Tjeckiska ligan i Pardubice där han gjorde två mål och sex asssist på 21 matcher. Förra säsongen blev det 35 poäng (15+20) på totalt 62 matcher i SM-liiga och Rauman Lukko. Senast Beech spelade i Elitserien var säsongen 2010-2011 då det blev 31 poäng (17+14) på totalt 52 matche.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jadu. Ja tror att mcnevin har spelat sin sista match i AIK hjärnskakning igen.. Tror nog Kris kan göra det bra i AIK och få mycket mera speltid i AIK. Vad tror du Marie?

Ubbe sa...

Mer Silly:

Stor-Nyllet (Michael) och Mini-Nyllet (William) klara för SSK. Presenteras i en av pauserna i mötet mellan Södertälje och Oskarshamn om allt går som det ska.

Apropå Beech: Det sägs att han är rätt törstig...Det var både en och två gånger som HV:s ledning fick hämta hem honom från krogen kvällen innan match.

Marie Hallman sa...

Anonym: Jag vet inte hur Gozzi tänker faktiskt. KÄnns ju sådär att han får ett match till match kontrakt, det beror ju antingen på att man är osäker på spelarens status eller att man är osäker på den egna ekonomin. I det här fallet tror jag på det första. Han var ju bra då han spelade i Sverige senast men hur är han nu? Jag vet inte.

Ubbe: Nja, det blev ju inget presenterat där... även om det hade varit väldigt roligt att se far och son i hop.
Beech: Det går så mycket rykten. jag tänker inte ens kommentera det där, jag vet inte hur han är vid sidan av isen och jag tror inte du vet heller.