fredag 7 december 2012

Viasatreportaget! Mats Lusth!

Vi var ner till Malmö i tisdags (som tur var innan snökaoset drog igång) och träffade mannen som gett grishockeyn ett ansikte. Men tro inte att han ser det ordet som något negativt - tvärtom. 

Mats Lusth - som av TV4:s Patrik Ekwall döptes till överstegrisen ser passion, hängivenhet, hårt jobb, lojalitet mot laget och en viktig kugge i laget när han tänker på grishockey.Det bökas för lite nuförtiden tycker han men visst finns det undantag och de undantag han hittar de peppar han extra. För det är ju ofta så, att bakom ett fint mål finns inte bara en läcker passning utan även ett uppoffrande hårt jobb på andra sidan isen.

Det är ofta där -  i skymundan - som grunden läggs för de snygga målen framåt. Det är där man hittar de ohyllade hjältarna, de Lusth har ett extra gott öga till och gärna vill lyfta fram.

Ni ser inslaget på TV10 och Viasat hockey nu efter matchen mellan Leksand och Asplöven. Jag tror det kommer sändas - eventuellt i en lite längre version - i några periodpauser kommande vecka också.

Titta gärna och glöm inte hylla de som gör skitjobbet utan att någonsin få applåder eller rubriker för det slitet!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kuggarna är viktiga! :-)

Marie Hallman sa...

Anonym: utan kuggar inga stjärnor, så de är viktigast skulle jag vilja säga :)