söndag 23 januari 2011

Allt att vinna

Det spelas en hängmatch i dag, AIK tar emot HV71 på Hovet och ja vad kan man säga mer än att ös på nu Gnaget. Det kan bara bli bättre både tabell och spelmässigt (om man ser till senaste matchen mot SSK i torsdags).



Finns inget att vänta på, bara släppa handbromsen och köra. AIK är som bäst när man spelar aggressiv, tempostark hockey. Gnaget kommer aldrig kunna lira ut det HV som nu står på isen men man kan definitivt kämpa ner dem så där har ni temat för dagen. Kämpa! Ända in i kaklet.

Jag är på Hovet,skriver bara för bloggen i dag så det kommer lite grejer senare i kväll.
Då kommer det för övrigt även en intervju med SSK:s Julian Jakobsen. Jag har gjort den men inte hunnit skriva ut, så den kommer också senare i kväll när jag är klar här och med en betalgrej jag ska göra också.
Lite råddigt men till slut så... tack för tålamod.

5 kommentarer:

Urban sa...

Kan du ta reda på varför Blomdahl inte spelar. Han är en spelare som verkligen behövs med sitt fysiska spel och har varit en av dem som gått rakt på mål. Tänk att det alltid ska saknas någon lirare i varje match - att de aldrig kan ställa upp med fullt lag.

Anonym sa...

Urban//
Med Zednik tillbaka så fick Blomdahl sitta på läktaren

Hans sa...

Så rätt du hade där. Äkta KAMPvinst idag!

Urban sa...

Anonym:
Varför det??? Finns väl ingen anledning till det. Ju fler spelare man har tillgång till desto bättre. Det finns väl ingen gräns för hur många man kan ha ombytta? Onödigt att ha en spelare som Blomdahl på läktaren. Han är dessutom en klart bättre spelare än Rudslätt.

Marie Hallman sa...

urban och anonym: åh jag glömde. Tror inte han var petad, det var däremot tobias pga zednik.
kollar på måndag - om jag hinner.

hans: ja det var skönt att se kampviljan! den måste vara med nu.