onsdag 19 januari 2011

Lindström:" Vi spelade inte alls som ett seniorlag"


Här är artikeln med huvudvinkel på Skellefteå...
 (Lindström var glad över bonuspoängen efter den tunga starten på matchen. Foto:www.hockeymedmariehallman.se)

STOCKHOLM
Skellefteå blev nollade mot Brynäs senast och var på väg att bli överkörda igen.
Då väckte assisterande tränaren Stefan Klockare laget med en utskällning i första pausen.
– Han sa väl några väl valda ord. Vi spelade ju omoget, kastade iväg puckar, åkte inte skridskor och spelade inte alls som ett seniorlag, säger Joakim Lindström till HOCKEY EXPRESSEN

Det var han som sköt hem bonuspoängen till Skellefteå, men i första perioden var det närmare ännu en utspelning än en seger, trots ett snack inom laget efter 0-5 utskåpningen mot Brynäs i lördags.
– Vi hade ett möte där vi gick igenom att så spelar man inte hockey, vi gjorde ju alla möjliga misstag i den matchen.
AIK vann skotten i första med 17-7, kände du att ni var på väg mot samma sak igen då?
– Ja, Det är lätt hänt att det blir en dålig trend. Men det finns bara ett sätt att bryta sånt och det är jobba hårt, det gjorde vi. AIK spelar bra i första. De åker mycket skridskor, tacklas och gör det svårt för oss medan vi inte är beredda, vi är lite sömniga men det är bra ändå att vi tar oss tillbaka och vinner matchen.
Som alltså vanns på straffar där Lindström i Skellefteås sjätte straff lurade ner Victor Fasth och lyfte upp pucken i nättaket.
– Han är en väldigt bra målvakt men han åker ut långt och jag tänker skjuta först men väljer en backhand. Jag hade lite tur som fick in den.
MARIE HALLMAN/EXPRESSEN


 Allt snack fick inte plats och Joakim Lindström sa även så här om....
...matchen som helhet:
- Första var inte alls bra tyvärr men vi ryckte upp oss i andra och tredje för att kunna vinna och det gjorde vi. Där spelar vi mycket bättre, men vi fick göra några mål och då får man bättre självförtroende.

... att Skellefteå har många sjuka i laget både på och vid sidan av isen just nu,och om det påverkade spelet:
- Det är klart att det är så men det är lika för alla lag, det är många som har spelare borta, det är inte speciellt för oss, vi ska klara av att spela bra ändå.

Inga kommentarer: