söndag 16 januari 2011

Gozzi "Vi har en idé om att han ska komma hit som gäst en dag eller två"


Förre Montrealforwarden Georges Laraque, den bokstavligt store BIG G, som även har spelat i AIK (under lockoutsäsongen) uppdaterar sin twitter ofta.

På den har han bland annat skrivit att han kommer att komma till Stockholm och stå i klacken och sjunga innan säsongen är över samt att han är sugen på att börja spela hockey igen och då i AIK.

Jag kollade med AIK:s sportchef Anders Gozzi vad som gäller – egentligen. Och så här är det:

– Vi (AIK) fyller ju 120 år den 15 februari, samma dag som det är derby mot Djurgården. Och vi har haft en idé om att han (Laraque) skulle komma hit som gäst och hälsa på en dag eller två. Men jag tror inte att han kommer att stå i klacken utan vi får se vad det blir och vad vi kan göra, säger Gozzi som även berättar att han håller kontakten fortfarande med Laraque.

– Men den stora grejen är ju att vi firar våran födelsedag, inte att han kommer hit. Men eftersom vi firar då kanske det kan vara kul att ha honom här som gäst och som ett litet inslag i det firandet.

Laraque har hintat lite på sin twitter att han är sugen på att spela hockey igen och då kanske i AIK?
– Jomen det sa han i våras också, sedan blev det inte så. Och han kommer inte att spela här den här säsongen, det är helt klart. Och jag har svårt att se att han ska spela nästa säsong heller. Visst vill han börja med hockey igen så är det upp till honom men jag tror inte det blir så faktiskt.


Inga kommentarer: