tisdag 11 januari 2011

Bjurling och Owuya i mål

Bara två matcher i kväll, Djurgården-AIK och HV71-Luleå. SSK vilar således.
Och det blir - som jag skrev redan i går... Björn Bjurling i AIK:s mål och Mark Owuya i Djurgårdskassen.

AIK:s senaste värvning, Richard Zednik finns också med på isen, han står uppsatt i en line med Rastislav Pavlikovsky som center och Richard Gynge som vinge på andra sidan, R-kedjan med andra ord...

Jag är på plats och hoppas få lägga all energi på det som händer på isen. Det är lite meckigt efter derbyna så jag kommer åka hem och göra klart allt, vilket innebär att det kommer sent i kväll.

7 kommentarer:

Mattias H sa...

Idag så kom det upp ett inlägg på Laraqs twitter & facebook

"Georges Laraque ‎"varje andetag, varje natt och dag, varje slag jag slog, var för AIK, stolta "KOM IGEN GNAGET! KOM IGEN GNAGET!" AIK ses nästa år!"

Skulle vara kul att höra om någon ifrån AIK vill kommentera detta.

Anonym sa...

Mattias H:

Han har sagt att om han är frisk från sin NHL skada nästa år så vill han spela i AIK.

Stefan sa...

Owuya agerade och spelade mycket bra. Sen kan man inte direkt påstå att han hade så värst mycket att göra. Extra roligt att Widing gjorde två mål.

Anonym sa...

Tycker Mark sköter sig bättre och bättre ju längre serien går, detta är ju trots allt hans första säsong i elitserien. Märks att målvaktstränarna i DIF gör ett bra jobb med honom.

DIFThom sa...

Mark känns även snäppet seriösare än Lill-riddarn som verkar lida av lite halvkass karaktär nu när det går motigt.

Mark ska stå flest matcher resten av säsongen, sen ska man satsa på Mark och hoppas att han inte får nåt erbjudande inom 1-2 år att sticka över pölen, för han har en enorm potential, det har han alltid haft!

Linnea sa...

Ett av de bästa citaten du har haft som du har just nu Marie! Är stolt över både DIF och AIK såhär efter matchen och det är inte ofta AIK får mina känslor att bubbla! :)

Marie Hallman sa...

Mattias : jag såg det där och några inlägg till. Jag har ringt Gozzi och lämnat meddelande om det här men inte fått något svar, ringde dock lite sent så jag ska försökai morgon torsdag igen om jaghinner.

anonym:jo men samtidigt undrar man...det var så väldigt mycket snack och ingen verkstad inför den här säsongen med av honom.

Stefan Ja kul för båda :0)

anonym:ja just det är ju något som många glömmer, att det är hans första säsong. Det blir lätt lite upp och ner då.

DIFTHOM:nja, Mark är stenseriös, mer än de flesta förstår men jag tycker Stefan är seriös också. Mycket sitter i skallen och möjligen är Stefan lite mer humörlirare än Mark men det finns både för och nackdelar med det.Jag hoppas båda lyfter sig.

Linnea: Tack, ja jag blev så glad när jag såg vad de hade skrivit och var även glad när jag åkte hem i går.Äntligen fokus på hockey och inget annat!